Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámnyitották az ajtót reggel, hogy reagáljak?
Sehogy.
Tégy úgy mintha nem lett volna semmi
Előző: A mai 21 évesek igénylik a törödést, az anyukák tudják, hogy maguktól mamlaszok.
Kérdező: sehogy ne reagáld le, tudja mit csináltál, s legközelebb számítani fog rá = bekiabál.
21évesen meg anyukád kelt teged mert nem mostal meg fogat?
Szerintem alap dolognak kellene lenni ha anyukád akar valamit akkor kopog nem csak ugy beront magától.
Ne foglalkozz vele. 21 éves vagy, ez tök természetes, hogy kifacsarod a libidót, és ezt anyud is tudja. Szerinted mi előzte meg a születésedet? Az, hogy anyuci, meg apuci gyurmából összeraktak? Persze tudom, hogy bármi szexhez fűződő dolog általában tabutéma, és nem beszélünk róla, de miért? Mindenki csinálja, akkor is, ha nem beszél róla. Rám egyszer úgy nyitott anyum, hogy épp a barátommal szexeltem. Mondta, hogy "Bocsi!", aztán csukta is vissza az ajtót, nem akadt fenn rajta se ő, se én, mi szexeltünk tovább barátommal, anyum meg ment a maga dolgára.
20/f
Írták hogy: azt hitte az anyja hogy elaludt mert még nem ment fogat mosni. Nem értem hogy a családon belüli jóindulat miatt miért kell mást mamlasznak nevezni, meg az anyját lefogyatékosozni... nem tudom aki ilyet ír az minek vesz levegőt.
visszatérve a kérdéshez, cserélj zárat hogy zárni tudd az ajtót, vagy tegyél ki egy táblát hogy ne zavarjanak :D
8: mert 21 évesen MamaHotel.. Én ilyen koromben egyetemre jártam és eltartottam magam albérlettel együtt.
De ne az én példámat nézzük, történelmi időkben ez már meglett férfikornak számított, ma pedig reggeli recska "jaj anyukám rámnyitott" rinyálás van.
Szóval igen... Mamlasz a srác és azok is akik ezt nem látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!