Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy törölhetném ki a szexualitást a gondolataimból, esetleg lehetnék-e valahogy aszexuális?
Figyelt kérdés
Nem tudom elfogadni magam, már elmúltam 24, és próbáltam is közeledni valakihez, de undorodtam magamtól ès nem éreztem jól magam egyáltalán.2019. szept. 24. 15:51
1/5 anonim válasza:
testben és lélekben fitt és kiegyensúlyozott legyél, legyen aktív hobbid, tanulj meg meditálni.
Kb mint egy Monk vagy Pap
2/5 anonim válasza:
Sehogy - a szexualitásra vonatkozó igény ugyanolyan alapvető biológiai szükséglet mint az étel-ital-pihenés. Nem azonnal "támad" de folyamatosan jelentkezik és befolyásolja a viselkedésedet, közérzetedet.
Nem a szexuális vágyat kellene "elnyomnod" magadban, hanem azokat a komplexusaidat, frusztrációidat amik gátolnak a teljes körű szexualitás megélésében.
3/5 anonim válasza:
Sehogy,és ne is akard!Megnyomorítod az életed.!
5/5 anonim válasza:
Biztos, hogy a megfelelő emberhez közeledtél? Vonzó volt a számodra az illető, vagy csak azért csináltad, mert elvárásnak érezted? Ha vonzónak tartottad őt, és mégis így élted meg, akkor valami pszichés problémád lehet, ha viszont nem is tartottad vonzónak, csak megfelelési kényszerből csináltad, akkor teljesen normális a reakciód. Lehet, hogy simán csak nem vagy heteroszexuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!