Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran szoktátok kiverni?
Figyelt kérdés
Legfőképp azoktól kérdezem, akik egyedülállóak és/vagy nincs lehetőségük mással megoldani a dolgot. De mindenki válaszára kiváncsi vagyok.2019. szept. 20. 22:39
21/34 Felfujhatogyerek válasza:
Reggel mindenképpen mert különben még nadrágot sem tudom fölvenni. A tobbi alkalom meg attol fugg a barataim mennyire vannak humoros kedvükben. Lufi, Latex és felfújható fetisem van és már a latex látványa is felizgat. Lehet az akár egy folfujt óvszer vagy csak egy sima lufi nekem merevedest okoznak. Szoval eléggé szituáció függő mikor hányszor megyek el.
22/34 anonim válasza:
Én minimum napi egy-re van igényem, Nem mindig jön össze. De ha tehetem nem is a mennyiségre megyek hanem a minőségre. Ha van időm inkább egyszer élvezek el de az nagyon nagy legyen. Van hogy reggeltől estig csak verem és csak este élvezek el. Végig az orgazmus szélén járok. Kézzel és műpuncikkal vegyesen. Van hogy annyira tele van már a prosztatám hogy kimasszírozom hogy enyhüljön a nyomás és tovább tudjam magam kényeztetni estig. Így a nap végére egy feles pohárt majd tele töltök ondóval.
25/34 anonim válasza:
24- Mert mar nem tudok leallni, orulok hogy ha egy nap kihagyom
26/34 anonim válasza:
25: miért kéne leállni? Nem értem.
27/34 anonim válasza:
Mert nem egeszseges, csak a szervezetemet terhelem. Meg tanultam hogy ha a Xx száma alá esik akkor terméketlenné válik… nem lehet gyerekem..
28/34 anonim válasza:
27: ez komplett hülyeség. Több mint 30 éve verem napi rendszerességgel. Nem is merem kiszámolni hogy az hány orgazmus. Kb egy kádat teleraktam volna spermával és még mindig működik a cerka. :D
29/34 anonim válasza:
Az egy dolog hogy mukodik, de teherbe tudsz ejteni valakit? Az persze hogy jon, de termeketlenne valhat
30/34 anonim válasza:
Napi átlag 3... 20cm-es nagy kígyó tele patronnal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!