Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más passzív is így van ezzel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más passzív is így van ezzel?

Figyelt kérdés
Nem szeretem ha megfogják a péniszem, nem szeretem ha orálisan kényeztetnek...csak én szeretek kényeztetni
2019. szept. 20. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Pontosan igy vagyok vele én is.
2019. szept. 20. 21:05
 2/5 anonim ***** válasza:
9%
Amputáltasd a farkad. A női ruha is jobban fog állni.
2019. szept. 20. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:
74%

Az a durva, hogy amit az előttem lévő válaszoló írt, arra még valóban lenne is igény...

Mert itt egyesek nem fiúkat akarnak melegként, hanem lányos, női ruhába öltözött, nőiesen viselkedő partnereket. Persze ízlés kérdése ez is, de fura.

Amúgy a kérdésre válaszolva, ugyan gyakorlati tapasztalatom még nincs, de én is inkább így tudom, ahogyan te.

2019. szept. 20. 23:58
 4/5 anonim ***** válasza:
67%
Mi a fura? Mi, akik ilyenek vagyunk, alkatilag a fiú felsőtesttől izgulunk fel és nem a puha gombócrakás homokóráktól. De érzelmileg nem különbözünk a heteróktól, a férfias megjelenés, arcél, hajviselet, szőr, kisugárzás, viselkedés... számunkra pont annyira taszító.
2019. szept. 21. 03:27
 5/5 anonim ***** válasza:
81%

Igen, én is így vagyok ezzel. :/

Lehet ez nem túl népszerű.

2019. szept. 21. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!