Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfias vs. Kevésbé férfias preferált?
Tudom, hogy megosztó és más megfogalmazásban volt kérdés a férfiasságot illetően a melegségben.
Persze preferenciától függ, van aki a szőrtelen feminim, van aki a férfiasabb maszkulinabb srácokat kedveli... Nyilván írásban, képekem nem jön át annyira a szitu és kémia.
Arányait tekintve férfias srácokkal találkoztok, ismerkedtek?
Ha magamból indulok ki férfias külsőm van, átlagosan fiús személyiséggel (20as évek eleje), ami tetszene az az, hogy a másik roppant férfias - de ha találkozom valakivel kisebb csalódás ér mert képeken más kaptam...
Ugyanakkor azt is észrevettem, hogy az aktív srácok (akil felé nyitok) a férfiatlan srácokat környékezik meg, és férfias fiatal passzívként lehetetlen érvényesülni, főleg ha az ember tanul és a gondolkodása is komolyabb...
Vannak itt aktìv fiúk, akik megtudják cáfolni a fenti megállapítást?:)
Nekem csak kifejezetten a férfias srácok jönnek be, teljesen kiábrándít ha valaki feminin.
Izgat a szőrös láb, nyírt fanszőrzet, borosta, férfias jellem, határozottság.
Nem írtam, hogy könnyebb lányossal ismerkedni vagy sem.
Könnyen belehajszoljuk magunkat egy ábrándba, elképzelésbe amiből nem tágítunk - évekig várunk és nem történik semmi Fontos a külsőség, de mit érek vele ha belül nincs harmónia... Amúgy sem felnőtt filmszerűen éljük az életet, hogy csak a fejünkben elképzelt legyen elöttünk (jó esetben nem)
Ha nem lennének listáink egyszerűbben ismerkednénk. Annak a híve vagyok, hogy ha megvan egy alap adottság (férfiasság, ápoltság) - akkor szívesen érvényesíteném a gondolataim, a gond azzal van, hogy ehhez sok más embernek is így kellene vélekednie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!