Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olya , hogy belefaradunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olya , hogy belefaradunk a kapcsolatba?

Figyelt kérdés

A baratommal 3 eve vagyunk egyutt. Nem elunk egyutt, egyreszt a munka miatt, masreszt pedig nem akartunk hamar egymasra unni.

Viszont a harmadik evunk masodik felebe elojott mind a kettonk reszerol az egymasra unas.

Voltunk kozos nyaralason,szerveztunk programokat, csinaltunk osszebujos filmezos esteket, stb. De mind a ketten erezzuk, hogy valami baj van.

A szeretet az ugyan olyan eros... tehat tiszteljuk es szeretjuk egymast... ugy szakitani se akarunk, hiszen nehez talalni mast, es masreszt megszoktuk egymas es szeretjuk is egymast... ha ez feljon temaba akkor mindig az a vege,h nem akarjuk elvesziteni a masikat...

Viszont mar ott tartunk ,h a heti 2-3 talibol ,1 tali lett. A napi beszelgetes is fenmaradt... olyan mintha mind a ketten valtoztunk volna, es jo egyutt lenni, de megis tavolodunk egymastol.

Valakinek valami tipp? Volt valaki hasonloba?

26 es 27 eves fiu/meleg ui.: a szex is megvan es mukodik, es vele a legjobb ...ezt o is mondja nekem.... szoval azzal sincs gond

2019. szept. 16. 02:08
 1/3 A kérdező kommentje:
,,Van olyan,...."- bocsanat nem figyeltem
2019. szept. 16. 02:40
 2/3 anonim ***** válasza:
92%

Huuu, én azt mondanám ideje lenne össze költözni. Elmenni rendszeres programokra én a párommal a teniszt választottuk.

Meg a golf is nagyon jó! Plusz kerestünk meleg párokat akikkel szoktunk menni borozni stb... Akkor a szext feldobni még jobban, meglepni a másikat valamivel. Ehez hasonlókat tudok tanácsolni!

2019. szept. 16. 05:14
 3/3 anonim ***** válasza:
90%

Minden kapcsolatban a lobogást, az első pár év rózsaszín ködét törvényszerűen követi a csillapodás, a szeretetbe való átszelídulés.

Ekkor kell okosnak lenni, figyelmesnek, ekkor kell a legtöbbet tenni egy kapcsolatba, ha nem akarjátok elveszíteni egymást.

Nekem volt egy párom, aki a nagy szerelem volt az életemben,én hiába tettem bele mindent, szeretetet,gondoskodást,humort, programokat, három év után jött neki egy másik, akibe a kulseje alapján szeretett bele.Viszont ez a kapcsolata is kihűlt, mert ott a másik fél mondta, hogy nincs lobogás és szakított.

Nem lehet állandóan tűzben élni, mert akkor megsemmisul az érzés,sőt az ember is.

Ha így,ahogyan Ti éltek, és fenntartjátok ezt a kapcsolatot,és per pillanat ez jó Nektek, akkor ezt kell élvezni és megbecsulni. Viszont ha azt érzitek mindketten,hogy lanyhul a viszony,akkor azt nehezen lehet visszahozni. Tiszteletből, megbecsulésből, vagy szánalomból, sőt azért hogy nehéz újat találni nem érdemes kapcsolatban maradni. Bizony, idővel felbukkan egy másik, bármelyikőtöknél, aki elhomályosítja a szép emlékeket és új, friss élményeket hoz. Fiatalok vagytok még, sok jó és szép várhat Rátok. Életre szóló szerelem, vagy kapcsolat nagyon ritka. Őszintén megmondva, már az is nagy szó, hogy ennyi ideig és így, kulön élve is fennmaradt a kapcsolat.

Meleg világban már a fél év is aranylakodalomnak számít, sajnos.

2019. szept. 16. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!