Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívok, ti csak pisilésre használjátok a fütyköst? :D
Figyelt kérdés
2019. szept. 15. 17:20
1/12 anonim válasza:
Maszturbálni is szoktam vele, meg füvet nyírni.
3/12 anonim válasza:
Mondjuk h igen, bar neha azert masztizok
4/12 anonim válasza:
Nem, dehogy is. A párom rendszeresen kielégít orálisan is. És van hogy csak játszunk kézzel. Dugás közben én totál passzív vagyok, de azért a való életben nem lehet minden nap análozni.
5/12 anonim válasza:
Amikor van partnerem aki jól megb*sz akkor csak arra használom. De ha nincs senki akkor magamnak veregetem
18/f/passzív
6/12 anonim válasza:
Ha van párom akkor csak arra ha nincs akkor én is masztizok vele
7/12 anonim válasza:
Csak pisilni használom, passzívként az én feladatom hogy az aktív farkával foglalkozzak,azt kényeztessem nem a sajátommal.
10/12 Cséplő Sándor válasza:
Ilyen ostoba kérdés után én inkább pofán váfnálak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!