Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha lenne gyógyszer a homoszexu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne gyógyszer a homoszexualításra, akkor bevennétek?

Figyelt kérdés
Mármint olyan gyógyszer, amitől nem lennétek homoszexuálisok, hanem ismét csak az ellenkező nemhez vonzódnátok.
2019. szept. 15. 10:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
60%
Meséld el azt a gondolatmenetet ami megfogalmazta benned ezt a kérdést.
2019. szept. 15. 10:25
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Ha valaki jól érzi így magát az nem venné be.Akit meg zavar nyilván használná
2019. szept. 15. 10:26
 3/18 anonim ***** válasza:
1%
Gyógyszer nicns :D Nekem volt egy módszer ami elég drasztikus de segített pár évre. Aztán egy másik módszer újabb pár évre. Egyik nagyon rossz a másik nem volt rossz.
2019. szept. 15. 10:35
 4/18 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy nem tudom bevenném-e. Szerintem igen!
2019. szept. 15. 10:36
 5/18 anonim ***** válasza:
67%

Gyógyszer arra van, amit gyógyítani/kezelni kell/lehet. Ergo olyasmire, ami az egészséges állapottól elüt. Azt, hogy a melegség nem ilyen, már Freud is tudta, és miután a világ kihomofóbkodta magát, rájöttek, hogy az öreg Freud-papa nem is beszélt hülyeségeket. :D

A kérdés tehát értelmetlen. Ha mégis értelmes lenne, akkor sem gyógyíttatnám. Jól érzem magam így is. :D

19/p (úúúristen, de fura, nemrég lettem 19 xD)

2019. szept. 15. 10:40
 6/18 anonim ***** válasza:
97%
Aki elfogadta önmagát az nem venné be, aki még küzd saját magával az lehet igen - ennek függvénye.
2019. szept. 15. 10:42
 7/18 anonim ***** válasza:
16%
5. És már 19 évesen okosabbnak legalább olyan okosnak gondolod magad, mint Freud. Kár, hogy nem értesz hozzá.
2019. szept. 15. 10:45
 8/18 anonim ***** válasza:
89%
Mi az hogy "ismét"?Egy meleg sosem vonzódott az ellenkező nemhez.
2019. szept. 15. 11:38
 9/18 anonim ***** válasza:
95%

Ha lenne olyan gyógyszer, amitől egyből megértenétek, hogy a homoszexualitás tök természetes dolog, mert amióta világ a világ mindig is jelen volt, akkor bevennétek?

Mármint olyan gyógyszer, amitől nem ítélkeznétek (esetleg nem rekesztenétek ki más embereket), hanem magasról tennétek rá, hogy ki kit szeret.

2019. szept. 15. 12:36
 10/18 anonim ***** válasza:
88%

#8-nak igaza van, nem is értem miért lett lepontozva. A kérdés megfogalmazása is már alapvetően hibás, a homoszexuálisok soha nem voltak heterok, mindig is a saját nemük érdekelte őket, már a serdülőkor elején szokták ezt érezni/tudni. Nem úgy működik ez, hogy hopp egyszer csak egy heteroszexuális férfit "megfertőz" a homoszexualitás, és onnantól kizárólag a saját nemük érdekli őket, nagyon nem.

Arra már inkább ki sem térek, hogy a "gyógyszer a homoszexualitásra" milyen abszurd szókapcsolat, azt feltételezi a kérdező ezzel, hogy mindenkinek heteronak kellene lennie.

2019. szept. 15. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!