Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik, ha anál után a sperma benn barad?
Semmi. Igazából vannak pozitív hatásai is, hogyha benn marad, és felszívódik, pl kisimul a bőr (ez akkor is, ha a bőrön marad, elkenve), ösztrogén termelődik
2019. szept. 13. 16:44
Nekem semmi sem történt. Gondolom a nagy wc zéskor távozik. Mi más lenne vele?
2019. szept. 13. 16:45
Ne maradjon bent... - pontosabban ne juttasd be, nem azért mert akiben "bent marad" annak baja lesz tőle, hanem azért mert a húgycsőbe ilyenkor óhatatlanul bejutó emésztőrendszeri baktériumoktól csinos kis alsóhúgyúti fertőzéseket lehet kapni.
2019. szept. 13. 17:40
Nem marad bent, kifolyik onnan előbb-utóbb.
2019. szept. 13. 18:47
Távozik... vagy kifolyik, vagy természetes módon ürül.
2019. szept. 13. 20:00
6/11 A kérdező kommentje:
3. (Ezek szerint a mangák valszeg hibásak...)
Értem! A másik oldalról bele sem gondoltam. Az óvszer nem csak síkosít, de a bacikat sem engedi a húgycsöbe.
2019. szept. 13. 22:57
Passzív vagyok, de én még ilyet nem hallottam. Az más kérdés, hogy szeretkezés után a passzív félnek praktikus kitisztítani a végbelet, hiszen ha marad bent sperma, akkor az utána szivárog kifelé folyamatosan, és hosszú távon ez eléggé kellemetlen lehet. Baja, betegsége viszont biztosan nem lesz tőle, ha mégis marad bent egy kevés, a hasa nem fájdul meg tőle, vagy ilyesmi.
Ami meg az óvszert illeti, alkalmi együttlétnél nyilván kötelező a használata. Komoly, állandó kapcsolatban viszont szerintem felesleges. Egyrészt itt a feleknek már meg kell bízniuk annyira egymásban: az aktív nem kefél félre, a passzív ad magának beöntést közvetlenül előtte. Másrészt a szeretkezés lényege az, hogy a legvégén az aktív fél beleélvez a párjába. Hiszen ezért csináljuk az egészet, konkrétan ez jelenti a csúcspontot.
2019. szept. 14. 10:44
Mivel sokszor a szeretkezés spontán jön, ezért nincs idő előtte beönteni, mert amíg ezt a folyamatot megcsinálja, addig elmegy a kedv az egész szextől. Épp ezért X év párkapcsolat után is ragaszkodunk mindketten a gumihoz (pláne, hogy a gumin van sikosító alapból). Nincs kellemetlenség, nincs húgyúti fertőzés, ráadásul SOSEM bízhatsz meg eléggé senkiben. Sajnos melegként mondom, hogy nálunk nagyon jellemző a félrekufirc tendencia, épp ezért íratlan szabály, hogy mindig, minden helyzetben védekezzünk.
2019. szept. 14. 11:09
10/11 A kérdező kommentje:
Egyet értek az utolsóval. Egy beöntés kellemetlen ráadásul még "undorító" is lehet néha. Elveheti a kedvet, sok idő, sok energia stb. A többi dologgal is egyetértek, amit írtál. Spontán szexnél a legegyszerűbb és legpraktikusabb a gumi
Kapcsolódó kérdések: