Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Jó ötlet osztálykiránduláson...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet osztálykiránduláson comming outolni?

Figyelt kérdés

2019. szept. 3. 22:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
33%

Nem jó ötlet, a fiatalok esetenként sokkal kevésbé toleránsak, hamarabb céltáblává válhat bárki aki kicsit eltér.

Egyébként miért akarod világgá kürtölni a szexuális szokásaidat, amikor az csak rád tartozik?

2019. szept. 3. 23:47
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.Úgy látom még egy ideig nem lesz comming out ; )
2019. szept. 4. 00:08
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

1: Hanyadikosak vagyok, mennyi idősek? Mert ez sem mindegy!

2: Az osztályodat Te ismered! Mennyire elfogadóak, vagy épp "homofóbok".

3: Miért ott és akkor akarod megtenni?

4: Gondold végig, hogy mit nyerhetsz (pl: elfogadást, megértést, bizalmat, bátorítást, támogatást, stb.), vagy mit veszíthetsz (pl: "barátokat, haverokat", önbizalmat, biztonságot, megbecsülést, "védelmet", "egyenrangúságot", stb.), ha kitálalsz. Ezt NEKED kell tudni, illetve előre átgondolni, kiértékelni. Mert TE ismered az osztálytársaidat, hogy pl. mennyire nyitottak, elfogadók ezzel a dologgal kapcsolatban.

2019. szept. 4. 00:08
 14/22 A kérdező kommentje:
Szerencsére elit iskolába járok, ebből adódóan kb mindenki nyitott a másság felé, és ha comming outolnék akkor se kezdenének el b*zizni : )
2019. szept. 4. 00:12
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez már egy pozitívum.

Miért szeretnéd megtenni? Ki tudja rólad jelenleg?

(Előző vagyok.)

2019. szept. 4. 00:16
 16/22 A kérdező kommentje:
Még csak az egyik barátom tudja. Arra hogy miért szeretném megtenni csak ennyit tudok mondani : Néha úgy érzem magam mint egy óriáskeréken. Egyik pillanatban a csúcson vagyok máskor a legalján. Mert az életem nagyrészt szép. De senki nem tudja hogy meleg vagyok ; )
2019. szept. 4. 00:35
 17/22 anonim ***** válasza:
60%
Indokolatlanul ne használj ;) szmájlikat, mert nem kacsintasz rá senkire és nincs is értelme a szövegkörnyezetedben.
2019. szept. 4. 12:07
 18/22 Carlosgonzales válasza:
100%

Tapasztalatból mondom xd hogy ne csinálj nagy ügyet a “coming outotbol” közeli barátaidnak mond el a többieknek meg ha kérdezik ne titkolóz. Ennyi nem kell kiállni közönség elé és mondani h mit szeretsz és hogyan xd mint ahogy már korábban is mondtak más valaszolok nem igazan kivancsi rá senki 🤷‍♂️ Valaki meg kérdezi mondod h ja azt ennyi én így csináltam mindenki teljesen ok volt vele xd

16f

2019. szept. 4. 14:25
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha rosszul sül el a dolog, aminek nagy a valószínűsége, ezt a hangulatot rányomja a kirándulásra is.

Mármint képzeld el, hogy megteszed, lesznek olyanok akik ott cukkolni fognak emiatt, és menekülni sem tudsz a kirándulás végéig, ezekkel az emberekkel kell töltened a napot, megéri?

Az még oké, ha a kiránduláson a barátaidat külön hívod a többiektől és elmondod nekik, de nem kell feltétlenül az egész osztály előtt.

A statisztika szerint 20 random emberből (legyen példa ez egy osztály) minimum 1 meleg. És ha megfordítod a statisztikát, bizony nagy az esélye, hogy ennyi emberből lesz minimum 1 homofób is.

2019. szept. 5. 12:47
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem vagy közszereplő így nem tartom indokoltnak,hogy nagyobb tömeg előtt tedd meg.

Nem tartozol számadással senkinek.

Ha rákérdeznek elmondhatod,de így kiállni felesleges.

Másrészt ez egy csoportos dolog,nem a te privát rendezvényed.

Ez olyan,mintha valaki más esküvőjén bejelentené,hogy gyereke lesz:D

2019. szept. 6. 03:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!