Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet osztálykiránduláson comming outolni?
Nem jó ötlet, a fiatalok esetenként sokkal kevésbé toleránsak, hamarabb céltáblává válhat bárki aki kicsit eltér.
Egyébként miért akarod világgá kürtölni a szexuális szokásaidat, amikor az csak rád tartozik?
1: Hanyadikosak vagyok, mennyi idősek? Mert ez sem mindegy!
2: Az osztályodat Te ismered! Mennyire elfogadóak, vagy épp "homofóbok".
3: Miért ott és akkor akarod megtenni?
4: Gondold végig, hogy mit nyerhetsz (pl: elfogadást, megértést, bizalmat, bátorítást, támogatást, stb.), vagy mit veszíthetsz (pl: "barátokat, haverokat", önbizalmat, biztonságot, megbecsülést, "védelmet", "egyenrangúságot", stb.), ha kitálalsz. Ezt NEKED kell tudni, illetve előre átgondolni, kiértékelni. Mert TE ismered az osztálytársaidat, hogy pl. mennyire nyitottak, elfogadók ezzel a dologgal kapcsolatban.
Ez már egy pozitívum.
Miért szeretnéd megtenni? Ki tudja rólad jelenleg?
(Előző vagyok.)
Tapasztalatból mondom xd hogy ne csinálj nagy ügyet a “coming outotbol” közeli barátaidnak mond el a többieknek meg ha kérdezik ne titkolóz. Ennyi nem kell kiállni közönség elé és mondani h mit szeretsz és hogyan xd mint ahogy már korábban is mondtak más valaszolok nem igazan kivancsi rá senki 🤷♂️ Valaki meg kérdezi mondod h ja azt ennyi én így csináltam mindenki teljesen ok volt vele xd
16f
Ha rosszul sül el a dolog, aminek nagy a valószínűsége, ezt a hangulatot rányomja a kirándulásra is.
Mármint képzeld el, hogy megteszed, lesznek olyanok akik ott cukkolni fognak emiatt, és menekülni sem tudsz a kirándulás végéig, ezekkel az emberekkel kell töltened a napot, megéri?
Az még oké, ha a kiránduláson a barátaidat külön hívod a többiektől és elmondod nekik, de nem kell feltétlenül az egész osztály előtt.
A statisztika szerint 20 random emberből (legyen példa ez egy osztály) minimum 1 meleg. És ha megfordítod a statisztikát, bizony nagy az esélye, hogy ennyi emberből lesz minimum 1 homofób is.
Mivel nem vagy közszereplő így nem tartom indokoltnak,hogy nagyobb tömeg előtt tedd meg.
Nem tartozol számadással senkinek.
Ha rákérdeznek elmondhatod,de így kiállni felesleges.
Másrészt ez egy csoportos dolog,nem a te privát rendezvényed.
Ez olyan,mintha valaki más esküvőjén bejelentené,hogy gyereke lesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!