Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg, bi fiúk. Mi a véleményetek erről az erotikus történetről?
Figyelt kérdés
Saját szerzemény, még nem tettem fel sehova. Privátban átküldöm.2019. szept. 3. 01:48
45/50 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék rá. :)
Én magam is rengeteget írtam régebben, főként meleg erotikus novellákat, bár egyszer egy könyvbe is belefogtam, jó pár fejezet meg is született.
Mostanában valahogy elhagytam ezt az időtöltést. Talán tudok segíteni, ha esetleg tanácsot kell adni. :)
46/50 anonim válasza:
Szia! Ha szeretnél ihletet, ajánlom a Merengőt. Jó kis történetek vannak ott is :-)
48/50 anonim válasza:
Küldd el nekem is nagyon kiváncsivá tettél ........
49/50 lsBence válasza:
Én szabadidőmben írók továbbfejlesztésével foglalkozom, így ha gondolod komolyabb kritikát is alkothatok a könyvedről, ha átküldöd nekem. Évek óta foglalkozok különböző regények írásával és rengeteg tehetséges írónak segítettem is, már. Várom az üzeneted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!