Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek egy 44 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 44 éves értelmiségi meleg pasi hol találhat magának párt?

Figyelt kérdés
Nem járok meleg helyekre, csak a neten próbálok keresgélni, nem sok sikerrel... Nem vagyok se csúnya, se hülye. Köszi a válaszokat!

2019. szept. 1. 21:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan a kérdezőhöz,egy ideje nem járok sikerrel. Nem az eszem, nem a kinézetem miatt, hanem amiatt,hogy ma már ijesztő az a szó, hogy társ, vagy kapcsolat :(

Pedig nincs is ennél jobb..

54F

2022. okt. 6. 13:37
 12/12 anonim ***** válasza:

A - saját magának ellentmondó - kérdező már 49 éves lehet.

Nem tudom talált-e párt, illetve " társat " magának, nagyon bízom benne, hogy ez a nagy csönd oka, s boldogan éli életét.

Viszont az ő kérdésének hátszelén én is megpróbálkoznék a társkereséssel, igaz, lehet hogy egy másik, új fórumban kellett volna.

Nem vágyok az Adoniszra, 43 éves vagyok, értelmes, kedves sráccal/fiúval ismerkednék. Kockahasú, keményseggű pasira nem áhítozom, csak olyasvalakire, akivel meg tudjuk érteni egymást.

Az esetleges választ inkább magánba küldd, légyszi, nem hiszem, hogy másra is tartozna!

2024. jún. 27. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!