Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 44 éves értelmiségi meleg pasi hol találhat magának párt?
Hasonlóan a kérdezőhöz,egy ideje nem járok sikerrel. Nem az eszem, nem a kinézetem miatt, hanem amiatt,hogy ma már ijesztő az a szó, hogy társ, vagy kapcsolat :(
Pedig nincs is ennél jobb..
54F
A - saját magának ellentmondó - kérdező már 49 éves lehet.
Nem tudom talált-e párt, illetve " társat " magának, nagyon bízom benne, hogy ez a nagy csönd oka, s boldogan éli életét.
Viszont az ő kérdésének hátszelén én is megpróbálkoznék a társkereséssel, igaz, lehet hogy egy másik, új fórumban kellett volna.
Nem vágyok az Adoniszra, 43 éves vagyok, értelmes, kedves sráccal/fiúval ismerkednék. Kockahasú, keményseggű pasira nem áhítozom, csak olyasvalakire, akivel meg tudjuk érteni egymást.
Az esetleges választ inkább magánba küldd, légyszi, nem hiszem, hogy másra is tartozna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!