Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem áll végig szex közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem áll végig szex közben?

Figyelt kérdés
Passzív vagyok, amikor elkezdjük az anált, akkor általában még full kemény vagyok, aztán közben már csak így félig (se). Nem fáj, nagyon is élvezem, sokszor el tudok menni anélkül, hogy kézzel rásegítenénk. De nagyon zavar, hogy közben ennyire puha vagyok, ez normális? (Orálnál nincs ilyen gond). Azért van, mert nem éri közvetlen inger, vagy azért mert ráparáztam? Nem vagyok túl tapasztalt, ez az első kapcsolatom, ahol anál is van. 25/F

2019. szept. 1. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb passzívnak szerintem nem áll végig. Ne zavarjon, teljesen normális. Az ingerhiány miatt van, igen.
2019. szept. 1. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:
85%

Nekem sem áll közben, mégis élvezem ahogy tágítanak.

Nem éri elég inger, de szerintem így van jól.

Egy igazi passzívnak úgy sincs rá szüksége.

24/F

2019. szept. 2. 20:00
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még személyes tapasztalatok passzívaktól, aktívaktól. A közvetlen meleg ismerőseim körében (3 ember) próbáltam puhatolózni, úgy hogy nem mondtam el, hogy rólam van szó és az volt a reakció, hogy az ilyen passzívak elég lehangolóak.

Amúgy nem gondolom magamat full passzívnak, ki szeretném majd próbálni az aktív oldalt is, ha barátom is belemegy. Remélem, akkor nem lesznek ilyen gondok.

2019. szept. 2. 20:54
 4/4 ftf1983 ***** válasza:
100%
Az, hogy a passzívnak nem áll végig a farka az nem probléma. Ez típus függő, hogy kinek áll vagy kinek nem. Az én passzív ismerőseim azt szokták mondani, hogy, amikor dugják őket, akkor nem a farkuk általi élvezetre koncentrálnak, hanem az anális élvezetre és ezért van az sokaknál, hogy nem áll nekik.
2019. szept. 3. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!