Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szexhaverságba belefér, hogy csak orál és csak egyoldalúan?
Figyelt kérdés
Vagy a passzív fél elvárná, hogy őt is lesz-pják? Kort is írjatok2019. aug. 31. 09:41
11/17 anonim válasza:
Belefer. 4 honapon keresztul szptam napi szinten (volt h tobbszor is) es semmi gond nem volt belole
12/17 Barnabas333 válasza:
Nekem belefér, de csak biszex vagyok. 42f Bp
13/17 anonim válasza:
Nem csak hogy nem várnám el, de nem is nagyon vonz a gondolat, hogy leszopjanak. Sokkal jobb lenne egy ilyen kapcsolat, ahol csak azzal kéne foglalkoznom, hogy orálisan kényeztessem a partnerem. Főleg akkor, ha az érzéki, lágy szopást is át tudja élni, akár csak fizikailag. Szívesen lennék egy ilyen kapcsolatban.
24F|BP
14/17 anonim válasza:
Engem az zavarna ha leszopna. Azzal semmi bajom hogy én szopjak
15/17 anonim válasza:
Én uni vagyok, engem zavarna, ahogy az is ha csak ő csinálná. De nyilván ez megbeszélés kérdése.
16/17 anonim válasza:
Szegeden barátkozna-e egy passzív egy negyvenes aktívval?
17/17 anonim válasza:
Nekem simán beleférne, de azért kíváncsi lennék, hogy milyen érzés, ha a partner viszonozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!