Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kaphatnék kedvet a nyitott kapcsolathoz?
A párom szeretné megnyitni a kapcsolatunkat, én viszont nem vágyom erre. Azt meg ugyan az önzőség mondatja velem, de azt meg nem tartom fair playnek, hogy ő eljárogat valahova (ami nyilván borzasztóan fájna lelkileg), miközben meg én itthon sütök-főzök. Én viszont teljes mértékig azt érzem, hogy nekem nincs igényem egy külső fél bevonására, én a párommal szeretnék változatosabb szexet megélni.
Nincs jövője így a kapcsolatunknak?
Azt kihagytam, hogy mivel én nagyon szeretem a páromat, ennyiből hajlanék a nyitott kapcsolatra. Szeretném, ha megélhetne olyan dolgokat, amiket esetleg velem nem tud.
De akkor viszont nekem is szükségem lenne szerintem valami pluszra, amivel egyensúlyban marad a kapcsolatunk. Úgy viszont, ha nekem igényem nincs erre, nem tudom, hogyan valósulhatna meg bármiféle egyensúly.
Nézd: ha valaki valamit nem kap meg a házasságán belül, azt előbb-utóbb megszerzi azon kívül! (legfeljebb te nem tudsz róla...)
Ezt megelőzendő szokták megnyitni a kapcsolatot - ha az érzelmi, bizalmi dolgok rendben vannak és erős a kötődés egymáshoz.
Egy házasságot meg lehet menteni annak megnyitásával, de ahhoz hihetetlenül precíz és pontos játékszabályok kellenek!
Attól függ, hogy nyitjátok meg a házasságotokat: bevesztek harmadikat, párokat (mi ezt csináljuk) vagy mindenki kiéli a saját szexualitását házon kívül.
Az előző verzióról rengeteg tapasztalatom van - és csak ajánlani tudom! Ezt a külső kóborlást mi elvetettük.
Tökéletesen egyetértek a #7-essel és az, hogy "az aktívak mindig nyitottak erre" a világ legnagyobb baromsága. Azok nyitottak erre akiknek nem kapcsolat kell hanem egy lyuk amibe beleverhetik a fa*ukat. Pont ennyit számít a másik.
Én is aktív vagyok és SOHA nem fogom megcsalni a párom mert fontos nekem nem és szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!