Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 29 éves miért öreg minden tini melegnek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok se pocakos, stb.2019. aug. 28. 16:06
11/24 -remete- válasza:
25 40 éves korosztály az a normális föleg ha nem ahgyja el magat. Kicsit fura az izlesed. Szerintem ne játsz így.
12/24 anonim válasza:
Nekem bejönne, habár én nem vagyok tini :)
25/passzív
13/24 anonim válasza:
Kérdező annyira várom már, hogy téged meg 40-45 éves férfiak b@ szogassanak, hogy miért tartod őket öregnek magadhoz képest. De hát nekik te jössz be :)
14/24 anonim válasza:
Mert egy tinihez képest öreg vagy. Fogadd el, innentől kezdve már csak rosszabb lesz, mert az idő előre megy. Én 23 évesen kezdek belejönni abba a korba, hogy 30 év körüliek is okésnak számítanak már, mert egyre közelebb kerülök hozzá én is. A legtöbb ember a saját korosztályát keresi egyszerűen. Kivételek persze mindig vannak.
15/24 anonim válasza:
Nem értem, hogy a 8. válaszoló kommentje miért nem hasznos 100%-ban. Szerintem rámutatott egy fontos dologra: szomorú, hogy manapság az idő haladását egy tragédiaként éli meg a legtöbb ember.
Én 21 vagyok, idén nyárig max. 25 éves korig keresgéltem srácokat. Aztán megismertem egy 34 évest, aki tök jól nézett ki, ezért belementem a találkozásba. Nagyon jól tettem! A külseje mellett ő egy csodás ember.
De való igaz, hogy azért nem kerestem 30-as embereket, mert eddig közöttük nem láttam szépeket (tudom, hiú vagyok). Habár továbbra is korombéliek jönnek be, nagyon örülök, hogy ezentúl az évszám számomra csak egy szám lesz :D
16/24 anonim válasza:
Nekem 50+-osként volt egy jóval fiatalabb... Igaz, nem tini, 20+ volt! Szerintem ő sem bánta meg!
17/24 anonim válasza:
Vannak kivételek... Egyébként semmi probléma, ha mindketten benne vannak! Senkinek semmi köze hozzá. Persze, csak akkor, ha a fiatal nem kiskorú!!!
18/24 A kérdező kommentje:
Meglep, hogy milyen indulatokat szül a kérdés és milyen leereszkedő válaszokat kap az ember. Biztos az arctalanul bármit leírhatunk netes hatás eredménye. Normálisan írtam, normális stílusban. Ezt várnám el :) Persze nem vagyunk egyformák. Viszont a kérdés hatására kaptam több privit is szóval úgy néz ki csak rossz helyen kerestem a tiniket, mert több is írt. Tegnap pedig este találkoztam is az egyikkel. És elég jól sikerült. Szóval megérte kiírni :) Neki nagyon bejöttem. Nekem is ő :) Szóval köszönöm a negatív hangú válaszokat és a pozitívakat is. Feldobta a napom, hogy jó vége lett :)
2019. aug. 30. 10:15
19/24 anonim válasza:
En sem ertem. Fiatalos 29 vagyok es szivesen szexelnek 16-20 eves fiukakkal
20/24 anonim válasza:
Nem vagyok tini, szóval nem tudom mennyire fogod értékelni a válaszom. 21 vagyok, passzív, és a nálam idősebb pasikra bukok, főleg ha magasabbak nálam, valamennyire izmosak, és szőrösek :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!