Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Titeket izgat a gondolat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket izgat a gondolat?

Figyelt kérdés
Rávenni a meleg, full passzív partnereteket hogy próbálja ki lánnyal.

2019. aug. 27. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2019. aug. 27. 18:32
 2/5 anonim ***** válasza:
64%
Engem kicsit, de én passzív vagyok, és az aktív partneremet venném rá, hogy próbálja ki lánnyal.
2019. aug. 27. 18:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Már mi a jó Isten szerelméért akarnám a partnerem ilyesmire biztatni? :D

Az a minimum, hogy hülyének néz és ha cak nem biszex akkor úgysem lenne semmi eredménye. De különben is. Mi a francért akarnék én beleszólni más orientációjába. Ő tudja mihez vonzódik. Az ő dolga.

2019. aug. 27. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy.
2019. aug. 29. 21:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
En passziv vagyok es szivesen kiprobalnam mar csak kivancsisagbol is milyen lehet puncit dugni,nyalni😃 bar az mas kerdes hogy lenne merevedesem mivel nem izgat ugy kulonosebben.
2019. szept. 22. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!