Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokhelyen láttam már ezt az alsónemű fétist. Valaki elmagyarázná akinek ilyenje van hogy mégis hogykell ezt elképzelni?
Figyelt kérdés
Akinek ilyenje van az hogy éli ki mit csinál pontosan?
Azt leszögezném hogy privát sexajánlatokat nem kérek aki olyat ír egyből tiltom.
2019. aug. 25. 20:40
1/2 anonim válasza:
A fetisiszta az adott tárgyhoz vonzódik, az vált ki benne szexuális izgalmat. Összetett lelki-mentális folyamatok, környezeti hatások eredményeképpen alakul ki.
Ezt úgy kell elképzelni, hogy ez izgatja fel, mást a mell-fenék-többes vagy akármi, a fetisisztát a fétise tárgya.
2/2 anonim válasza:
Nekem alsonemu fetisem van! Viszont igazabol csak a hasznaltabb boxerek es jockstrapok izgatnak fel. Jo hasznaltan, spermasan . Szeretem szagolni oket vagy ha van benne sprema kinyalni azt! Meg hat ha egy jo palin vannak az alsonemuk. Az nem rossz latvany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!