Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezek utan ne legyek ongyilkos?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek utan ne legyek ongyilkos?

Figyelt kérdés

Nem látok más kiutat. Teljesen kiegtem 25 evesen, nem birok tovabb kuzdeni.

Problemaim roviden:

Onertekelesi problemak: Kopaszodok, konkretan alig van hajam mar. A testem nem egyszeru szinten szoros, mindenhol. Passziv letemre folyamatos aranyer problemaim vannak (pedig nem is szexelek) igy még szexelni sem tudok, nem mintha hagynam is valalinek hogy lasson meztelenul a szoros, undorito testem miatt.

Egeszsegugyi problemak: Mint ahogy elobb emlitettem aranyer, nem latok rendesen a bal szememre(orvosok nem tudnak rajta segiteni), a jobb fulem allandoan begyullad, a fogaim borzalmas allapotban vannak. Asztmas is vagyok, allergia szinten. Allandoan izzadok, termeszetesen nem kis mennyiseget.

Raadasul 2 hete munkahelyemre felvettek dolgozni azt a csavot, akibe mar 3 eve szerelmes vagyok, pedig még csak nem is beszeltunk korabban egymassal sohasem. Buszon lattam ot csak eddig. Termeszetesen full hetero, van baratnoje, es olyan munkakore lesz hogy heti kapcsolatban kell majd vele lennem a kesobbiekben, igy meg a munkahelyemre sem tudok kikapcsolodni. Miert is lennek legalabb ott nyugodt, imadom istent vagy akarkit aki még itt megkeseriti az eletemet. Miert kellett ot felvenni?

De ha el is tekintunk ettol a tematol, akkor sem birom tovabb elviselni ezt az igazsagtalansagot. Miert nem lehetek olyan mint a tobbi ember? Nem akarok jobb lenni. Csak atlagos. Semmi mast nem szeretnek. Atlagos testet.. Hajat. Es viszonzott szerelmet, amit sosem fogok megtapasztalni. Nem is ertem miert irom ezt ki ide. Semmi ertelme. Mint ahogy masnak sem. Sosem lesz jobb a helyzet. Tudom zavaros, nehol erthetetlen, amit leirtam. De ez sem erdekel. Ha nem olom meg magam valoszinuleg akkor sem elek mar sokaig. Egyre tobbszor szur a szivem, majdcsak vege lesz mar ennek a gyotrelemnek, amit nem lehet eletnek nevezni.

2019. aug. 22. 20:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Masoknak ezerszer nagyobb problémájuk van mint neked mégse lesznek öngyilkosok. Keress fel egy pszichológust!
2019. aug. 22. 20:43
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
Mindenkinek van párja. Csak keresni kell. A fogaid rajtad múlnak. Fogorvos és ápolás. A többi kellemetlen de a kopaszodás is olyan, hogy van akinek bejön. GYÚRJ! Akkor tuti sikered lesz.
2019. aug. 22. 20:43
 3/17 anonim ***** válasza:
89%
A fogaid állapota és a fülgyulladás nem lehet, hogy kapcsolatban vannak egymással? Konkrétan arra gondolok, hogy a rossz fogak miatt gyullad be a füled is...
2019. aug. 22. 20:44
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
Miért izzadsz? Hány cm magas vagy és hány kg?
2019. aug. 22. 20:45
 5/17 anonim ***** válasza:
88%

Emlékszem a kérdésedre, akkor még azt fontolgattad, hogy felmondasz, ha felveszik a plátói szerelmedet.

Akkor azt mondtam, ne mondj fel, most azt mondom fontold meg.

2019. aug. 22. 20:51
 6/17 anonim ***** válasza:
81%

Mint az első válaszoló is írta, valakinek sokkal nagyobb problémái vannak mint neked. Persze ez se kicsi de ezek MEGOLDHATÓ problémák. Mi az hogy a testem szőrös!? Fogsz egy borotvát és leborotválod! Vagy ezt most nem teljesen értem... Kopaszodás elleni samponok vannak, gyógyszerek már. Nem tudom mennyire hatásosak de jobb mint ki se próbálni. Na ezek meg nem annyira de talán sikerül. Jobb füled mindig begyullad. Tudod egyáltalán hogy mitől? Mosni kell ám a füleidet is meg ki kell piszkálni a sok zsírt. Lehet hogy ettől gyullad be ( 10 éves koromban ettől gyulladt be nekem mert nem voltam hajlandó kipiszkálni. Fogaid: erre már nem tudok mit mondani mert már leírták... Fogorvos. Izzadás meg gondolom hogy a stressz. Én is azért izzadok mert nagyon beletudom sztresszelni magam pl az utcán hogy engem néznek pl ha megyek a buszmegállóba és ugye várják a buszt arra az irányba amerre én jövök amire odaérek ilyen kis hülyeségen teljesen letudok izzadni... Szóval lehet hogy ettől. Testedre visszatérve borotva, edzés. 2 hónap és nézel ki valahogy még ha nem is lesz kockahasad meg ilyenek de legalább magabiztosabb leszel egy cseppet. Jöhet a nagy lelkizés azt a csávót engedd el heteró, csaja van. Mi kell még? Tudom hogx nehéz de mit tudsz csinálni? Válasz semmit. Max annyi hogx összebarátkozól vele mégpedig az nem árt főleg ha heti kapcsolatba lesztek... Fontos hogy ha tényleg nem kamu kérdés meg hogyha tényleg kipróbálod ezeket a dolgokat hogy ne várd hogy egyik pillanatról a másikra helyrejöjjenek. Főleg hogyha eddig szartál magadra akkor végképp ne várd rögtön na mindegy.

Sok szerencsét!

2019. aug. 22. 21:29
 7/17 anonim ***** válasza:
83%
Kezdd el sorban megoldani a problémáid. Ilyen lelkiállapotban nehéz, ezért keress fel pszichológust is.
2019. aug. 22. 21:41
 8/17 anonim ***** válasza:
66%

"Nem tudom mennyire hatásosak"

semennyire sem hatásosak egyébként, már évek óta próbálgatom én is és csak pénznyelők

2019. aug. 22. 22:10
 9/17 anonim ***** válasza:
81%

Forrest Gump is azt hitte nem tud futni.

A múltkor láttam a Városligetben egy csapat mozgássérült gyereket. Az állatkertből jöttek, vidáman nevetgéltek, ugratták egymást. Lehettek volna szomorúak is - hiszen tolószékben voltak.

Neked megvan mind két kezed-lábad, van munkahelyed, lehetőséged arra, hogy mindazt amit problémának leírtál változtass rajta.

2019. aug. 22. 22:40
 10/17 anonim ***** válasza:
78%

Kopaszodsz. Told le nullással, növessz szakállat. Az ilyen pasik nagyon szexik.

Szőrös vagy. Borotváld le. Nőknél ez evidens.

Aranyér. Műttesd meg.

Fogaid. Csináltasd meg. Korona, fogszabályzó, bármi.

Füledet is vizsgáltasd ki rendesen.

Asztma, allergia sok embernek van, tudnak vele élni.

Szur a szived. Vizsgaltasd ki.

Mentalisan nem vagy a toppon. MENJ PSZICHOLOGUSHOZ!!!!!!

Ha ezeket megteszed full normális ember leszel. Nem leszel jobb, átlagos leszel.

A csávót engedd el, amint van önbizalmad, járj ismerkedni, randizgatni. Nem nehéz találni valakit, ne aggódj ezen.

Sok sikert hozzá.

2019. aug. 22. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!