Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek vannak extrém, vagy bizzar élményeitek? Vagy ilyen vágyaitok?
Figyelt kérdés
2019. aug. 21. 20:40
11/20 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a helyszín annak számít-e de én egyszer az exem egy próbafülkében szoptam le.
12/20 anonim válasza:
Engem izgatna egy srác akinek bármikor szólok jön és sz-p. Akár napi 2x is...
13/20 anonim válasza:
200+ kg nagy kövér férfi maga alá gyűrjön és megbacca a torkom
14/20 anonim válasza:
200 kg kövér férfi rám ülne, rám lépne aztán megszopatna
16/20 anonim válasza:
13-as, 14-es! 100-as nem elég?
17/20 anonim válasza:
1 éve kb hogy szoptam szmegmás faszt. előtte nem hittem volna hogy ilyesmit bevállalok. Meg lehet másnak szokatlan de én kb minden férfival lábfétiseztem akivel voltam, persze passzivkent de volt hogy a másik félnek is megjött a kedve hogy ő is csinálja.
18/20 anonim válasza:
Láb fétish és pisiszex, ha a partneremet is izgatja.
20/20 anonim válasza:
Extrém élményem nincs, bár ki tudja, kinek mi az extrém,
Voltam pl 2 pasi 1 csajban, de ezt nem érzem extrémnek,
Ami nekem kicsit extrém vágy, hogy egy 14-16-s lányt dugjak.
akár akkor is ha egy korombeli barátnő lánya lenne
40-s pasi vagyok,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!