Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zoknifetis, zoknifetises sracok! Ti milyen zoknikra izgultok?
Figyelt kérdés
Izgato a sajat labatokon lèvő zokni?2019. aug. 15. 02:52
2/9 A kérdező kommentje:
Izzadtan?
2019. aug. 15. 03:18
3/9 anonim válasza:
Ha van egy kis szaga akkor már jó.
4/9 anonim válasza:
Nekem mindegy milyen zokni csak legyen szaga, es aki hordja, annak legalabb 10/7es laba legyen. Abba beleszagolok, mar all is a kukim. Amugy a sajatunkra hogy? Ez olyan, mint ha te a sajat lyukadra indulnal be. Fuj
5/9 anonim válasza:
"Fúj"
Sírok XD
Az undorító, ha a saját zoknidra izgulsz, de az, hogy alapjáraton a zoknikra, nah, az nem? XD
6/9 anonim válasza:
igen
fehér
lehet piszkos a talpa, de azért ne legyen mocskos
8/9 anonim válasza:
Én a szép és tiszta, normál, vagy hosszabb szárú zoknikat szeretem. Fekete, fehér, színes is jöhet! Újabban, az utóbbi egy hónapban a spirtszárak is nagyon vonzanak. Imádom nyáron a rövidnadrágos pasik lábát, zikniját nézegetni.
Nálam nemcsak szex, de hokizás során se kerül le a lábamról a zokni.
9/9 anonim válasza:
Sima, fehér, átlagos szármagassággal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!