Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan meleg srác, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan meleg srác, aki öleléssel, egymáshoz bújással és puszilgatással is beéri?

Figyelt kérdés

2019. aug. 14. 22:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Talán egy kezdő.
2019. aug. 14. 22:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb!!! De valóban kell elélvezés is :(
2019. aug. 14. 22:24
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Van. Én például simán beérném, meg is magyarázom: azért, mert nem vagyok se fütyifétises, se dugásfétises, se szopásfétises... Szóval inkább megköszönném, ha nem erőltetnénk azt, ami nekem nem pálya. Megvannak persze a saját, fiúkat illető különleges fétiseim, amikre én izgulok, de azt már megszoktam, hogy úgyse nagyon teljesítik... Ilyen emberből ismerek még egynéhányat, csak sokuk nem is definiálja melegként magát, mert ha valaki nem farokfétises, hanem akármi más fiútestrész, akkor az már lassan meleg se lehet, kivetik a Tajgetoszra... Azt persze nem tudjuk, hogy férfit vagy lányosfiút keresel magad mellé, utóbbiból meg van, aki totál aszexuális, legfeljebb érzelmileg vágyik rá, hogy valaki óvja és szeresse, isten őrizz bármi szex. Azért találsz ilyen embereket nehezen, mert érthető okokból már jó messzire elkerülik a hagyományos meleg társkeresést, ami kb. egyenlő ezekkel a farokügyletekkel. Azt korábban is tudtuk, hogy érzelem nincs, arcesztétika nincs... de ma már a test se érdekel senkit, csak ami lóg rajta.
2019. aug. 14. 22:37
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Én nagyon... Nagyon bejönne ez.
2019. aug. 14. 23:06
 5/12 anonim ***** válasza:
87%

"3" - as válaszolónak maximális pontszám, nagyon jól leírta a lényeget ! Ennél jobban le sem lehetett volna !

Ma sajnos a érzelmi kötődést,az ilyen lightos,érzékiséget kedvelő melegek, sorstársak teljesen kiszorultak, illetve nincsenek fent a társkeresőknek nevezett húspiacon,ahol övön alul mérik fel egy ember "használhatóságát".

De semmi sem hasonlítható ahhoz a jó és szívet melengető érzéshez, amikor összebújva néz két barát egy filmet, simogatják, becézgetik, puszilgatják egymást. Szerencsére nekem volt ilyen barátom, azt hittem, ő más..De két év után beállt a sorba, és sok pofára esés után, egy hónapja megint a Rómeón keresi a nagy Öt. Egy hónap alatt is annyi buktája volt,de nem okul belőle. A Rómeó (is), alkalmatlan érzéki barátkeresésre, ott max két - három alkalomra keresnek "tartós" kapcsolatot, illetve párkapcsolatnak csúfolt szexhaverságot.

Ugyan nem vagyok már huszonéves, de talán lesz még, aki ilyen érzelmi intimitásra vágyik mint a kérdező, és mint én is....

2019. aug. 15. 06:00
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is bejönne
2019. aug. 15. 10:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

3, és 5,

Nincs igazatok. Meg lehet találni azt akinek igen is szüksége van érzelmi alapokon álló kapcsolatra. Én vagyok rá az élő példa. Romeon ismertem meg a párom és nagyobb része van a kapcsolatunkban az érzelmeknek mint a testiségnek. Mindketten igényeljük a másik közelségét, az ölelést az összebújást, együtt alvást. A másik puszta érintését. DE emellett vágyunk is a másikra. Nincs farokfétisem! Mert amit érzek az nemfétis, az szerelem. Tudod honnan tudod majd? Onnan, hogy nem az számít majd, hogy milyen farka, lába, köldöke (vagy mittudom én mire gerjedsz) van csak az, hogy az övé. És hogy ezt az egészet VELE éled meg és senki mással.

Nem azért nem találtok olyat aki beéri "öleléssel, egymáshoz bújással és puszilgatással" mert mindenki csak dugni akar. Azért nem találtok ilyet mert aki erre vágyik az vágyik arra is, hogy együtt lehessen a másikkal. Akit ti kerestek az nem homoszexuális. Akit ti kerestek az homoromantikus aszexuális. És olyan meleg társkeresőkön ritka mint a fehér holló. De kívánom, hogy megtaláljátok mert mindenkinek jár egy társ.

2019. aug. 15. 10:23
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
#7-es nagyon aranyosan leirtad :( Remélem en is ratalalok erre a szerelemre, hiszek benne hogy vannak meg rendes sracok:)
2019. aug. 15. 10:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Biztos vagyok benne, hogy van! :) A nemi kapcsolat nem mindenkinek olyan fontos. És ez jól is van így, de azért ne démonizáljátok már azt, akinek fontos. :D Az, ha valaki szereti a f**zt, mióta fétis könyörgöm? :D

2019. aug. 15. 14:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha akadna ilyen, nagyon is tudnám értékelni! Igaz a befejezés is hozzátartozik nálam, de utána is összebújva, együtt aludva, majd ébredve, figyelve, hogy Ő még alszik....
2019. aug. 15. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!