Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nektek milyen az ideális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen az ideális álompasi?

Figyelt kérdés
Valamint ti milyen pasik vagytok? kort is írjatok légyszi
2019. aug. 14. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az álompasim kívülről keménynek és elérhetetlennek tűnhet, de előttem mindig megnyílik és őszintén beszél. Bátor, szeret mozogni, nem érdekli mások véleménye. Velem tiszteletteljes és megértő, nem erőszakos vagy akaratos. Ápolt, igényes és ami a legfontosabb, hogy nagyon szeret engem. 18 éves vagyok és szeretném azt hinni, hogy a fentiek mind igazak rám.
2019. aug. 14. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Megértő, vicces, inteligens, tudjon gondolkodni és legyen kedves, mikor kell, mert amúgy a kötekedős stílus jön be, eddig minden exem ilyen volt... külsőre meg relatív. lehet vonzó egy vékony, izmos, macis, fekete és szőke is... legyen ápolt és igényes, talán ez az abszolút minimum...

Én meg.. fogalmam sincs milyen vagyok :"D mármint tényleg.. nem tudnám magam jellemezni, hisz ami nekem jó tulajdonság, az másnak lehet nem.... 18/f

2019. aug. 14. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:
86%

Volt az utóbbi napokban öt-hatszor már ez a kérdés, és én annyira szívesen megválaszoltam volna már azokat is, mint korábban... De ha én leírom, hogy milyen fiú tetszik, akkor nemhogy lepontoznak, hanem engem pontoznak le mindig a legjobban, egyenesen és látványosan beledöngölnek a földbe. Nem mintha bárki kérte volna, hogy egyáltalán pontozgassák.

Úgyhogy kedves melegek, jellemzés helyett én már csak megragadnám az alkalmat, hogy üdvözöljem a jó édes anyukátokat!

2019. aug. 14. 22:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha álompasiról van szó, akkor szerintem lehetne itt a "legeket" sorolni.

Számomra egy pasinál ugyan úgy fontos a belső, mint a külső is. Nem lehet szavakkal ezeket a dolgokat jellemezni, ezt érezni és tapasztalni kell.

25/passzív

2019. aug. 15. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!