Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnék meg egy srácot Romeon akit ott ismertem meg?
Ha összejött valakivel és évek óta a párja, barátja mit keresne egy párkeresőn, főleg a Rómeón ?
Ha egyedul van mégis, akkor sem biztos,hogy fent van. Ha pedig kapcsolatban van, és mégis fent lenne, akkor ugyanolyan gerinces lenne, mint a melegek zöme.
Hát... romeón is próbálkozhatsz, de ha azt sem tudod hogy most hol lakik, akkor elég nehéz lesz, ráadásul lehet nincs is profilképe, illetve ahogy előttem is írták, ha van párja, akkor minek lenne fent a rómeón.
Próbálkozhatsz a közösségi oldalakon is, ott csak fent van (a teljes nevét csak tudod :D), vagy ha nem találod, akkor keress rá valamelyik családtagjára vagy valamelyik ismerősére, nézegesd azoknak a képeit hogy kik lájkolták, s hátha köztük lesz.
Ha a Romeon volt, akkor lehet még mindig 20 éves.
Ott az emberek kora soha nem változik.
Ha meg is keresed közösségi oldalon, úgy tedd hogy vállalod a neved. Leírod miért kerested meg stb.
Ha romeon(ahol nem biztos, hogy fent van már) profil szövegbe annyit, hogy ekkor meg akkor beszéltetek. Egy közös dolgot ami emlékezetes volt nektek. pl: emlékszel, a kocsim öreg, de halhatatlan.
Én megprobálnám a helyedbe, csak hogy legalább nyugodtan aludjak az éjszaka, hogy legalább boldog.
Üdv:21/f
8
remélem nekem is ilyen szerencsém lesz ! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!