Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/6 anonim 

válasza:

Amelyik csaj erre fujjol,az ugyis hazudik!
2/6 anonim 

válasza:

#1 Feltűnt, hogy ez melyik kategória te szerencsétlen???
3/6 anonim 

válasza:

Első kommentelő, hát igazad van.
Viszont nekünk egy közepesen jó testért is meg kell szenvedni, viszont egy lánynak elég annyi sokszor hogy ne zabáljon mint egy disznó, picit figyeljen oda az étrendre, minimális edzéssel.
4/6 anonim 

válasza:

3. Még azt sem, mert a duci lányokra is buknak simán az ilyen pasik (néha).
Bár már láttam melegben is olyat, aki kövér pasit keresett izmosként.
Azt gondolom róla, hogy okés, de ilyen borostával szerintem nem kéne borotválnia a mell és hasszőrzetét. A szőrrel sokkal vonzóbb lenne. Vagy akkor szedje le a borostát. Mert ez így együtt/külön szerintem nagyon zavaró és fura.
5/6 anonim 

válasza:

Ja tényleg, nagy divat hogy kövér női modellek vannak, de miért nincsenek ilyenek pasiban?
6/6 anonim 

válasza:

Én nem gondolkodnék róla, hanem csinálnám vele :)
Azt hiszem sokat lenne kikötődve a cipőfűzőm pont előtte és még stb.
24/passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!