Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Székelyföldön lehet párt keresni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Székelyföldön lehet párt keresni?

Figyelt kérdés

Mivel ugye eléggé visszamaradott ilyen téren ez a térség, lehetséges egy normális társat keresni? Mert itt is kimerül abban a dolog, hogy aki meleg az titokban meg akarja élni a szexuális vágyait de, hogy felvállaja és boldog legyen valakivel, arról szó se lehet. Romeo-n is kb csak ilyeneket találtam.

Miért mindenki csak a szexre hajt? Nem csak dugni lehet titokban, hanem egy párként is élni (szerintem).

Mondjuk amúgy sem úgy tervezem, hogy itthon fogok élni, de addig még van.

20/F

2019. aug. 8. 00:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
15%

Basszameg!

Itt es jobb, mint csíkba'!

Szerencsére sepsiszentgyörgyi vagyok, mostmár ide is illik ez a mondás.

2021. júl. 22. 00:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tényleg írhatnátok, és majd kiderül, hogy esetleg egymást keressük-e. :D
2021. júl. 22. 00:43
 13/18 anonim ***** válasza:
5%

Remélem, hogy nem futunk össze, péppé vernélek, mocskos b*zi!

Sepsiszentgyörgy 50 km-re van csíktól.

2021. júl. 22. 00:50
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem csíkszeredai vagyok, de nem hiszem, hogy megijednék tőled. :D

Az ilyeneknek csak a fotelben nagy a szája, élőben meg be lennél tojva. :D

2021. júl. 22. 00:55
 15/18 anonim ***** válasza:
6%
Szángyőrgyi vagyol?
2021. júl. 22. 01:00
 16/18 A kérdező kommentje:

#11 és 13 (gondolom ugyan az a személy vagy) Köszönjük, hogy megmutattad, hogy annyira törékeny a férfiasságod (nem a két lábad közti dologra gondolok), hogy csak úgy tudod fenntartani ha másokat bántasz :)

Többieknek: Nem is gondoltam volna, hogy ennyien vagyunk :))

Kár, hogy két éve, mikor feltettem a kérdést, még csak tézisekkel álltak elő többnyire, hogy milyen is lehet :))

2021. júl. 22. 06:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

11-es, úgy nyúlj egyikünkhöz is, hogy kiherélünk. Tudod mit nem tolerál a legtöbb ember? A homofóbiát, szerencsére kezdünk odajutni, hogy a többség téged verne péppé, ha baszakodni kezdenél valakivel csak azért, mert meleg.

A kérdezőnek pedig: Erdélyben még senki sem szólt be nekem, akkor sem, ha fogtam egy fiú kezét az utcán, sőt legtöbbször le se szarták. Magyarországon konkrétan ültünk egymás mellett valahol, távolság volt köztünk szóval nem voltunk összebújva se, és valami banda elkezdett ordibálni és b*zizni nekünk. Ennyi erővel ha két barát ül egymás mellett ők is "b*zik" nekik Magyarországon. Erdélyben legalább kussolnak a homofóbok.

2021. júl. 22. 10:25
 18/18 A kérdező kommentje:

#17 Ezt meglepődve de örömmel olvasom. Nem gondoltam volna, hogy itt ilyen elfogadóak, vagy legalábbis ennyire tolerálják.

Sajnos azóta már eldöntöttem, hogy Temesvárra költözök, mert az mégis csak egy nagyváros, tehát nem maradok Csíkban :/

2021. júl. 23. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!