Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehet egy ilyen embernek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy ilyen embernek párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Most tudtam meg, hogy egy ismerősömnek lett pasija.

Milyen ez az ismerősöm?

Olyan munkamániás, hogy úgy kizsigerelte magát, hogy 36 évesen túl van egy agyvérzésen és egy szívinfarktuson, mert minden héten volt ilyen 2-3 napon keresztül nem alszunk dolog.

Az agyvérzés és a szívroham ellenére bagózik, állandóan bagószagú, mert a csikkeit nem dobja el (ami jó), hanem a zsebében gyűjti a legközelebbi kukáig.

Az energiaitalt úgy issza, mint a vizet.

Külsőre komolyan egy hajléktalan jobban néz ki. A higiénés dolgaival nincs gond, de a ruhái szakadtak, a cipői 90%-át a szentlélek tartja össze, a ruhái felét kiégette véletlenül cigivel. A haja olyan, mintha hetek óta nem fésülködött volna. Mivel nem alszik, az arca folyton fáradt, beesettek a szemei.

Annyi pozitívumot tudok felhozni, hogy nem képmutató, nem bájolog senkinek, mégis kedves, és az IQ-jának a feléért ölnék, de ennyi.

Hogy lehet az, hogy egy ilyen f**znak előbb lesz kapcsolata, mint a normális embereknek?

2019. aug. 7. 16:31
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Nekem pont az esetem
2019. aug. 7. 16:34
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Gondolom a normális ember pl. te vagy. :D Akkor nincs is több kérdés.
2019. aug. 7. 16:34
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem csak irigy vagy, hogy neki lett neked meg nincs kilátásban semmi sem.
2019. aug. 7. 16:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert a párja olyat keres, aki letett már pár dolgot az asztalra? :D

Aki ennyit dolgozik, az már azért letett ezt-azt az asztalra.

2019. aug. 7. 16:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, a normális emberek közé sorolom magamat is. Szerintem a dolog úgy lenne igazságos, hogy előbb azok lesznek boldogok, akik nem teszik tönkre magukat és emberként néznek ki, nem úgy, mint valami ágrólszakadt, aztán jöhetnének a munkamániás küklopszok is, az már engem nem érdekel.
2019. aug. 7. 16:47
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

Igazságos? :DDD Hány éves vagy, 10?

A szöveged alapján te nem normális vagy, hanem egy beképzelt majom, aki lenéz másokat. Nem csoda, hogy neki előbb van párja. :)

2019. aug. 7. 16:51
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
A kérdésedet olvasva elgondolkoztam hogy hát igen egy ilyen semmivel sem foglalkozó embernek lett kapcsolata aztán majd lehet aggódni miatta a kedves párjának. De aztán elolvastam a kommentedet és már ne is haragudj de te mivel vagy előrébb való egy másik embernél? Önző vagy de nagyon. Mit sajnálod attól a pasitól a boldogságot? Keress magadnak akkor ha ennyire zavar.
2019. aug. 7. 17:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha arról beszélsz, akiről gondolom, hogy beszélsz, akkor azért dolgozik ennyit, hogy az öccse és a szülei gyógykezeléseit fizetni tudja, te f**ok.

És azért jár leélt ruhákban, hogy annyival többet tudjon nekik adni.

Tizedannyitól kipurcannál, amit ez az általad "ágrólszakadt"-nak meg "munkamániás küklopsznak" nevezett pasi kibírt.

Azért olyan nyomorultak szerencsétlennek a cipői, mert napi több 10 kilométert gyalogol.

És azért cigizik ennyit, mert napi több 10 kilométert gyalogolnia kell.

2019. aug. 7. 18:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát... nekem biztos nem kéne, dehát ízlés kérdése, van akinek ez a típus tetszik. Illetve az, hogy ennyire ápolatlan, attól még lehet helyes és lehet jó a teste.
2019. aug. 8. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!