Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan aki nem csak szexet akar?
Talán ezért alakult ki az a kép, hogy 30 alatt teljesen link és megbízhatatlan a korosztály. Nem tudják mit akarnak az élettől és főleg ide - oda ugrálnak, szexelnek, felelősségtudat nulla.
Nem védem a magam korosztályát,de kicsit meg kell érni, és ezt azt meg kell élni, tapasztalni, hogy komolyan léphessunk.
De ez a probléma általános, heteróknál is ez van, ma mindenki gyorsan akar élni, azonnal mindent megkapni.
De bizalmat, szeretetet nem lehet egy nap alatt megkapni vagy kiérdemelni. És egy komoly kapcsolat, minden szempontból a legjobb, az a tudat, hogy párom van, akihez megyek, aki vár, akit megölelek és nem vagyok magányos, mindent felulír.
Soha egyetlen hatalmas farok, kemény popó, szép arc, pénz,pozíció nem tudja pótolni, vagy megadni azt, amit egy párkapcsolat nyújt.
Sajnos erre ma nem sok igény van és akinek van kapcsolata, sokan azok sem értékelik és állandóan kikacsingatnak. Aztán, ha jön a magány és az idő sem áll meg, kínos lesz a csend, ami körulveszi a hűtlen és szexmániás embereket.
49 F
Jó lenne már találni valakit, mert érzelmek nélkül nem tudok szeretkezni, és 1,5év után már a falat kaparom 😂
22/F
Ilyeneket sajnos én is tapasztalok elég sűrűn, ezért nem vagyok már beregisztrálva egy társkeresőre sem.
18f
egy szerelem a szexben teljesedik ki de ahhoz szeretni kell a partnered,és ez nem megy hamar. Voltam már pár fiuval de csak a töredékével volt szerelem. Ha érzelmek nélkül szexelek az másnap olyan rossz
60/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!