Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha egy fiú nagyon szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú nagyon szereti mutogatni a meztelen lábszárait, és ezért extrém rövid sortokban jár, az valószínűsíthetően meleg?

Figyelt kérdés

2019. aug. 4. 18:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
18%
Elég erős az esélye.
2019. aug. 5. 09:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
En azert mutatom mert nagy a vadlim, nagyon izmos a testem. Es kepzeld csupasz teljesen a labam, egy deka szor nincs rajtam. Nem vagyok meleg, és van barátnôm. Lehet hogy csak szeret edzeni, nem gondoltál bele?
2019. aug. 6. 13:32
 13/18 A kérdező kommentje:
Ha ilyen szép, formás, gömbölyű vádlid van, akkor nyugodtan mutogathatod. De akinek ropiszerűen vékony pálcikalábai vannak, az miért mutogatja őket?
2019. aug. 6. 13:37
 14/18 anonim ***** válasza:
5%
mert retardaltak a mai fiatalok
2019. aug. 6. 13:40
 15/18 anonim ***** válasza:
13%
azt hiszik jol neznek ki, kozben sehol semmi. Lenezik az edzett embereket, de legalabb nekunk van valamit mutogatni meg nem durranunk el 2 perc alatt az agyban kis pocsok sortuz mindegyikre
2019. aug. 6. 13:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nagyon szoktam látni extrém rövid sortban srácokat.. :D
2019. aug. 6. 13:46
 17/18 A kérdező kommentje:
A nagy vádlik szerintem nagyon szépek. Erőt, stabilitást sugároznak. És van rajtuk mit fogni. De ha egy pálcikalábú fiú vádlijához hozzáérek, nem merek erősebben rámarkolni, mert félek, hogy összeroppan a vádlija, eltörik a lábszárcsontja.
2019. aug. 6. 13:46
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy meleg, nekem az egyik kollégám is ezt csinálja, pedig heteró. Rengeteget foglalkozik a külsejével s ezért igyekszik mutogatni magát (azt hiszi hogy mindenkinek bejön az ő vékony izmos teste, hát nekem nem :D). Szóval ha valaki ilyen, az nem biztos hogy meleg, inkább egy öntelt egoista f******sz.
2019. aug. 14. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!