Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dunna alatt a legjobb szeretkezni? 21 l
Figyelt kérdés
Álmomban mindig arra gondolok hogy egy hideg Januári havas napon a kandalóval felfűtött lakásban a jó puha ágyon a dunna alatt szeretkezek egy ínycsiklandó vonzó férfival.2019. júl. 23. 15:53
21/27 A kérdező kommentje:
Én régies házban szexelnék csak hogy át érezzem azt a érzést hogy milyen lehetett szexelni a 19 század végén 20 század elején.
2019. júl. 23. 21:53
22/27 anonim válasza:
Nem. Én a sima takarót is utálom. Úgyis kimelegszünk a mozgástól. Patakokban folyna rólatok a víz, na meg idegesítő ha pl a pózváltást nehezíti a rád terített takaró/dunna. Meg a pasi jobban felizgul ha lát is, tehát világosban a legjobb szexelni takaró és gátlás nélkül... :)
32/N
23/27 anonim válasza:
Jesszus, úgy szétsülne alatta az agyam, mint a fene.
Nem. Szépen, takaró nélkül. Majd melegítjük egymást a párommal.
24/27 anonim válasza:
Oszt a desznyókat ki fogja mögötötni? XD
25/27 anonim válasza:
Dunna alatt lehet, a Duna alatt nem :)
Megvan az oka, miért izgat - valósítsd meg!
26/27 anonim válasza:
Szívesen látnám valami bizonyítékát, hogy a kérdező lány.
Ők kedves kérdező, tölts fel egy videót, amin elmondod ezt, S látszik a szádon, hogy tényleg ezt mondod.
Na 1000%, hogy ilyen video nem lesz.
27/27 anonim válasza:
Én is gázkonvekteros panellakásban szeretnék szexelni egy 15 éves táskarúgós matracon, poliészter paplan alatt, szerintem nagyon romantikus, ha közben a sarki bolt előtt tüskéző félhajkéktalan, félmunkanélküli alkoholisták dalolásznak, egy parkoló autó dudálva anyázik, a szomszéd fúrja a falat vasárnap kora délelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!