Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ha beszéltek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha beszéltek egy lánnyal, és látjátok rajta hogy zavarban van, akkor szerintetek tetszetek neki?

Figyelt kérdés
2019. júl. 22. 19:42
 1/6 A kérdező kommentje:
őszintén :)
2019. júl. 22. 19:46
 2/6 Noren1989 ***** válasza:
100%
Vagy nagyon utàlja a helyzetet, de az is làtszik, szerencsére. Testtartàs, stb..
2019. júl. 22. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez jó kérdés, de nem tudom mit gondoljak erről. Láttam már csajt zavarban mikor velem beszélt és olyan félénk volt végig, nem mert a szemembe nézni meg ilyenek de olyan is volt aki végig a szemembe nézett és egyáltalán nem volt zavarban meg közeledett majdnem teljesen nyíltan szóval minden csaj más. Az utóbbinak biztos tetszettem az előbbinek meg tudja fene, lehet csak nem volt önbizalma.
2019. júl. 22. 19:55
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Haver csaján elégé az látszik hogy tetzek neki. Jól megdugnam de nem fogom inkább.
2019. júl. 22. 21:21
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 Honnan vetted észre?
2019. júl. 22. 21:28
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
#5 látszik az rajta ahogy néz meg viselkedik. Haver is meg a párom is már volt hogy észrevette. Olvasok a nezesebol is.
2019. júl. 22. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!