Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj ha egy lányt izgat a felcsatolhatóssal megdugni egy fiút? Elég betegnek érzem, és gátlásaim lettek.23/L
Figyelt kérdés
2019. júl. 22. 14:18
12/22 A kérdező kommentje:
#11 Az meg ki?
2019. júl. 22. 15:05
13/22 anonim válasza:
Nem rossz ha ez kölcsönös ! ;)
14/22 anonim válasza:
Erre csak megfelelő partner kell
Semmi rossz nincs ebben
A feleségemmel mi is csináljuk és mindketten élvezzük
És ettől nem lesz homár senki
15/22 anonim válasza:
Sok nő érez így.
Egyszer az egyik közösségi portálon valaki megkérdezte a nőket, hogy mit tennének, ha egy napra pasik lennének.
Sokan válaszoltak, sok mindent.
:)
A legjobb az volt, aki azt mondta:
Mindenkit megdugnék. A pasikat kétszer.
Ne legyen gátlásod! A párom is imádja. Én is. :)
66 pasi / 62 nő.
16/22 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem beteges vágy ez :)
Én simán benne lennék egy kapcsolatban is ilyen jellegű dolgokkal.
18/F
18/22 anonim válasza:
Nekem egy kicsit olyan elégtétel gondolatom van ezzel, azaz "Ha te így, akkor én miért ne?". Ha úgy nézzük, ebben az esetben a nő dominál.
19/22 anonim válasza:
Egy csaj ismerősöm, aki kicsit több mint barát sokat célozgatott rá, hogy megdugna, aztán egyszer gondoltam miért ne? Nem bántam meg végül, érdekes volt.. F
20/22 anonim válasza:
Szóval amit ezzel mondani akartam, hogy nem olyan elítélendő ez szerintem, mint amilyennek sokszor beállítják. 19-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!