Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi ugratott, poénkodott amikor először találkoztunk, és aztán mondta hogy öleljem meg, akkor ez mit jelent?
Bejössz neki, de lehet csak dugni akar, vigyázz!
Vagy ha te is csak azt szeretnél ne vigyázz. :DD
Nekem is így kezdődött
27 éves a srác, mosolygott, kérdezgetett, széttárta a karjait hogy öleljem meg stb.
Aztán írt, és ez így folytatódott, de csak dugni akart, vagyis azóta is csak dugunk :D Szóval mindkettőnk jól járt, de azért ha neked is tetszik a távolságot minimálisan tartsd, ne engedd túl közel, nehogy túl hamar megszeresd aztán sírás legyen a vége. :)
Én is viselkedtem már így hasonló helyzetben és azóta is barátok vagyunk. Mi is közös barátok által találkoztunk és az első ilyen találkozásnál is öleléssel váltunk el egymástól. (én kezdeményeztem)
Nem akartam összejönni vele és ő sem velem.
Ennyi.
Az hogy ilyet csinál nem feltétlen jelenti hogy össze akar veled jönni.
Ha téged érdekel a férfi akkor adj neki erről jeleket. Abból kiderül hogy érdemes-e próbálkozni.
Legyen egyértelmű de ne rámenős és engedd hogy viszonozza ha szeretné.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!