Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lànyok/hölgyek nektek tetszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lànyok/hölgyek nektek tetszik az ha egy férfi s szemetekbe monndja hogy "kivánlak. Szeretnék veled szeretkezni"? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Van egy nő akivel megy köztünk a szexuális utalàs. Nagyon kivánom.. szeretnék vele egy èjszakát eltölteni.. csak nem tudom hogy győzzem meg vagy hogyan vegyem rà..
2019. júl. 22. 10:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
#10 Èn értem !!! Csak hátha van ebbe az egész dologba egy "kiskapu" amin ha átmegyek elérném a célom.. de amit irtál van benne valami.. csak nekem a türelemel van bajom mert még nem voltam lányal... és egyre jobban zavar...
2019. júl. 22. 11:46
 12/22 anonim ***** válasza:

8. vagyok

Tökmindegy hogy mit javasolok,nem hinném hogy a gyk-s válaszolók véleménye akkorát nyomna a latba, hogy hallgatnál bármelyikre is, bár szerintem az előbb leírtak alapján kiderült hogy mit gondolok általánosságban a témáról...

2019. júl. 22. 11:50
 13/22 A kérdező kommentje:
#12 Sejtem... azt hiszed hogy csak egy dugás lenne az egész és ott hagynám... pedig nem csak ez van bennem... volt idöbe érzéseim felé.. legmélyen még egy csöppet van de már nem olyan szinten.már csak szexualis vágy maradt... nagyon szeretném vele átélni a gyönyört csak ennyi lett volna az egész...hogy utána mi lenne nem tudom..
2019. júl. 22. 11:55
 14/22 A kérdező kommentje:
8-as Van fogalmad róla hogy milyen érzés amikor nem tapasztalhatod meg szexet???
2019. júl. 22. 11:57
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

#5 ez nekem is bejönne :D

Ez van, én ilyen nő vagyok felizgat ha valaki ezt nekem így nyíltan kimondja, de nyilván hogy valaki milyen azt nem az itt leadott válaszokból fogod megtudni kedves kérdező! Máshogy is a tudtára lehet adni, finomabban, aztán majd látod hogy áll a dolgokhoz.

2019. júl. 22. 12:14
 16/22 anonim ***** válasza:

8. vagyok

Van fogalmam róla-mint ahogy mindenkinek- milyen az ha nem vagy tapasztalt egyáltalán szexuálisan. 18 évig nem volt tapasztalatom, és van olyan ismerősösöm is akinek 20-on évesen volt az első... Még is lett neki,meg nekem is ahogy előbb-utóbb mindenkinek lesz (hacsak nem katolikus papnak/apácának készül...bár ebben sem vagyok biztos 100%-ig ,hogy nekik nincs,de az más egy másik téma...)

2019. júl. 22. 12:31
 17/22 anonim ***** válasza:
Nőként ha komoly kapcsolatot keresnék vagy képzelnék el az illetővel akkor biztos ez nem jönne be. Ha kaland lenne akkor viszont igen.
2019. júl. 22. 13:16
 18/22 A kérdező kommentje:
#12 csak kalandot szeretnék vele.. csak nem tudom hogy kéne ezt megmondani neki. És nem kihasználni akarom !!
2019. júl. 22. 17:22
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

8. (és 12.) vagyok

Simogatja az egomat hogy ennyire adsz a véleményemre :D

Hagyd békén a csajt, ne mondd meg neki sehogy, mert egyik nő sem lelkesedik azért ha lyuknak nézik (akinek csak a komoly kapcsolat játszik). Bizonyára nem akar kalandot mert nem jelezte feléd. Rá meg ne vedd, meg ne tegyél ajánlatot mert az ilyenből sértődés lesz valszeg.

Ha mindenképp ki akarod próbálni magát a nemi együttlétet, javaslom hogy menj el hivatásos prostihoz. Ha erre a döntésre jutnál esetleg akkor az nem lesz ingyen, és mindenképpen védekezzetek nehogy elkapj vmit. Ez is egy opció a tapasztalatszerzésre.

(most jól le leszek pontozva..)

2019. júl. 22. 18:23
 20/22 A kérdező kommentje:
#19 inkább kihagynám . Inkább normális lányal de lassan lehet az lesz !
2019. júl. 22. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!