Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok/hölgyek nektek tetszik az ha egy férfi s szemetekbe monndja hogy "kivánlak. Szeretnék veled szeretkezni"? Mit gondoltok?
8. vagyok
Tökmindegy hogy mit javasolok,nem hinném hogy a gyk-s válaszolók véleménye akkorát nyomna a latba, hogy hallgatnál bármelyikre is, bár szerintem az előbb leírtak alapján kiderült hogy mit gondolok általánosságban a témáról...
#5 ez nekem is bejönne :D
Ez van, én ilyen nő vagyok felizgat ha valaki ezt nekem így nyíltan kimondja, de nyilván hogy valaki milyen azt nem az itt leadott válaszokból fogod megtudni kedves kérdező! Máshogy is a tudtára lehet adni, finomabban, aztán majd látod hogy áll a dolgokhoz.
8. vagyok
Van fogalmam róla-mint ahogy mindenkinek- milyen az ha nem vagy tapasztalt egyáltalán szexuálisan. 18 évig nem volt tapasztalatom, és van olyan ismerősösöm is akinek 20-on évesen volt az első... Még is lett neki,meg nekem is ahogy előbb-utóbb mindenkinek lesz (hacsak nem katolikus papnak/apácának készül...bár ebben sem vagyok biztos 100%-ig ,hogy nekik nincs,de az más egy másik téma...)
8. (és 12.) vagyok
Simogatja az egomat hogy ennyire adsz a véleményemre :D
Hagyd békén a csajt, ne mondd meg neki sehogy, mert egyik nő sem lelkesedik azért ha lyuknak nézik (akinek csak a komoly kapcsolat játszik). Bizonyára nem akar kalandot mert nem jelezte feléd. Rá meg ne vedd, meg ne tegyél ajánlatot mert az ilyenből sértődés lesz valszeg.
Ha mindenképp ki akarod próbálni magát a nemi együttlétet, javaslom hogy menj el hivatásos prostihoz. Ha erre a döntésre jutnál esetleg akkor az nem lesz ingyen, és mindenképpen védekezzetek nehogy elkapj vmit. Ez is egy opció a tapasztalatszerzésre.
(most jól le leszek pontozva..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!