Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalasnak szamit e az, hogy csak azetz csaltam meg a baratomat, mert fizikailag akartam csak kielégulni. Lelkben vele boltam?
Igen.
A lélekben duma pedig a legolcsóbb, és leggázabb kibúvó.
Ez akkor is megcsalás.
Nem tudnád megcsalni? már megcsaltad!
Ez egy kamu duma, de ha szerinted nem megcsalás,akkor kérdezd meg a pasidat, h ő h vélekedik erről.
"Szivecske, megcsaltalak, de lélekben veled voltam, és csak rád tudtam gondolni"
Vicces
L
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bazze, komoly vagy.
Igen, ez sajnos megcsalas, viszont jó hír, hogy itt egy rakat férfi, akik szerint szerint érhető és logikus amit tettél :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ha nem vagy kielégülve testileg, akkor mindent lehet.
🙄🙄
Kedves Kérdező.Én nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre. Ha a pasid mondaná neked hogy más csajjal k*fél miközben hivatalosan téged szeret,akkor azt elfogadnád? komolyan kíváncsi vagyok a meglátásodra,mert nemtudom hogy jutott eszedbe az a lehetőség hogy ebben az ügyben a szívet és a testet ketté lehet osztani
Kérlek válaszolj.Vagy írj privátban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!