Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutassam egy férfinek hogy nagyon vonzónak találom, és akár szexelnék is vele?
8!
Lehet a pasinak nem jön be a lány.
Azért ne csináljunk már úgy, hogy egy férfinek ne lehetnének igényei és minden adandó alkalomadtán félre kellene tennie az ízlését és megdugni azt, aki éppen felajánlkozik neki.
Nekem is volt olyan az életemben, hogy nem jött be egy nő, hiába próbáltam szépen a tudtára adni, hogy nem az esetem.. ő annyira akarta, hogy képtelen voltam keményebben a tudtára adni, persze azóta is én vagyok a szemét. :D
Basszus, gondolkodjatok már el miket tanácsoltok!
Simogassa meg?
Azt sem tudjunk, hogy a pasinak bejön-e a lány!
Fordított helyzetben, ha egy, a nőnek nem tetsző férfi kezdené el simogatni akkor meg jönne a metoo, hogy molesztál a félkegyelmű?!
"de mostmár én is szeretnék lépni valamit"
Ő mit lépett eddig?
11:
Ismerős helyzet, nálam elég sok nő próbálkozott be, de nekem viszont eléggé magasak az igényeim. Aztán volt olyan, aki bosszúból azt kezdte terjeszteni, hogy másik kapura játszok 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!