Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan mutassam egy férfinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mutassam egy férfinek hogy nagyon vonzónak találom, és akár szexelnék is vele?

Figyelt kérdés
Csak párszor találkoztunk még. Ő 30 körüli.
2019. júl. 21. 19:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

8!

Lehet a pasinak nem jön be a lány.

Azért ne csináljunk már úgy, hogy egy férfinek ne lehetnének igényei és minden adandó alkalomadtán félre kellene tennie az ízlését és megdugni azt, aki éppen felajánlkozik neki.

Nekem is volt olyan az életemben, hogy nem jött be egy nő, hiába próbáltam szépen a tudtára adni, hogy nem az esetem.. ő annyira akarta, hogy képtelen voltam keményebben a tudtára adni, persze azóta is én vagyok a szemét. :D

2019. júl. 21. 19:33
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
Beszélgetés közben állj hozzá minél közelebb! Simogasd is meg! Hagyd, hogy Ő is megtegye!
2019. júl. 21. 19:34
 13/18 anonim ***** válasza:

Basszus, gondolkodjatok már el miket tanácsoltok!

Simogassa meg?

Azt sem tudjunk, hogy a pasinak bejön-e a lány!

Fordított helyzetben, ha egy, a nőnek nem tetsző férfi kezdené el simogatni akkor meg jönne a metoo, hogy molesztál a félkegyelmű?!

2019. júl. 21. 19:37
 14/18 anonim ***** válasza:
Hogy bejön-e vagy sem azt lehet látni!
2019. júl. 21. 19:41
 15/18 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy szinte 100% hogy tetszek neki, de mostmár én is szeretnék lépni valamit
2019. júl. 21. 19:49
 16/18 anonim ***** válasza:
66%
Ess bele a farkába véletlenül, nagyon gyakori eset. 10-ből 9 megcsalással lebukott nővel ez történt!
2019. júl. 21. 19:53
 17/18 anonim ***** válasza:

"de mostmár én is szeretnék lépni valamit"

Ő mit lépett eddig?

2019. júl. 21. 20:07
 18/18 anonim ***** válasza:
70%

11:

Ismerős helyzet, nálam elég sok nő próbálkozott be, de nekem viszont eléggé magasak az igényeim. Aztán volt olyan, aki bosszúból azt kezdte terjeszteni, hogy másik kapura játszok 😁

2019. júl. 21. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!