Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha 22 évesen arra vágyom fiú létemre hogy gyerekem legyen?
KB 19 éves korom ota érzem ezt. De persze még korainak érzem, meg nincs is anyuka jelölt.
Önkielégítés közben arra gondolok hogy védekezés nélkül élvezek egy lányba bele.
Ez mennyire normális ennyi idősen?
25 évesen már szívesen vállalnék gyereket, csak szerintem barátnőt nem találok aki ilyen fiatalon családot szeretne. Sajnos.
Jó hát a CSOK ért mindent szívesen bevállal a sok bolond...
Ostoba az aki ebbe az országba gyereket szül mert csak egy újabb rabszolgát ad a felső ezernek
22. születésnapom előtt született gyerekem. .. még így is olyan érzésem avn néha, hogy egy 3-4 évvel jöhetett volna korábban.
Minden normális, ha természetes kereteken belül van.
Ezt a szent beszédet válaszadók.. volt 3 iskolatársamtársam 14 évesen azért vették ki a szüleik a suliból mert gyereket akartak, igen ez kultúra és ezt soha nem fogod megváltoztatni mert az fasiszta dolog lenne és én lennék az első aki tüntetne.
Kérdező, nyugodtan vállaj gyereket, nem te lennél az első aki megfelelő egzisztencia nélkül vállal gyereket, amúgy is a gyerek egy fizetés emelés, ám ne legyen olyan, hogy egy gyerekre meg 3-ra ugyan annyi családi pótlék járna, mert akkor meg a megélhetési gyerekvállalás szünne meg és elvennén mások megélhetési gyerekvállalók és mások megélhetését vennén kel :( aki felpontoz az naci)
21/F
Én 16 évesen ugyan erről álmodok , bár gondolhatod hogy ugyan ez a helyzet nálam is ,se barátom se semmi ami egy gyerek felneveléséhez kéne
Szóval szerintem teljesen normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!