Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan fiú aki még soha nem verte ki? A szomszéd fiú azt állítja, hogy még nem verte ki soha.
Figyelt kérdés
Ezt én nem akarom elhinni.Valóban létezik ijen?2019. júl. 21. 04:53
1/5 anonim válasza:
Igen létezik én se vertem még ki soha mert a maszturbáció ellentétes a Tízparancsolat útmutatásaival. A szomszéd fiúnak erős hite van, hidd el
2/5 anonim válasza:
Jajj... Komolyan sajnálom az ilyen szélsőségesen vallásos embereket. Hinni kell valamiben, persze, de az, mikor elhiszik, hogy az örömszerzés önmagunknak pl bűn... Hát... Hagyjuk. Rossz lehet így élni...
3/5 anonim válasza:
1-es csak egy troll.
Ha bűn a maszturbációs tevékenység akkor az is bűn hogy a szexuális kategóriát olvasod
4/5 anonim válasza:
"1-es csak egy troll."
A kérdés is egy trollkodás, Captain Obvious, ha nem vetted volna észre.
5/5 anonim válasza:
Az univerzum és az emberi hülyeség a két végtelen dolog ami létezik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!