Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan fiú aki még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan fiú aki még soha nem verte ki? A szomszéd fiú azt állítja, hogy még nem verte ki soha.

Figyelt kérdés
Ezt én nem akarom elhinni.Valóban létezik ijen?
2019. júl. 21. 04:53
 1/5 anonim ***** válasza:
1%
Igen létezik én se vertem még ki soha mert a maszturbáció ellentétes a Tízparancsolat útmutatásaival. A szomszéd fiúnak erős hite van, hidd el
2019. júl. 21. 05:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jajj... Komolyan sajnálom az ilyen szélsőségesen vallásos embereket. Hinni kell valamiben, persze, de az, mikor elhiszik, hogy az örömszerzés önmagunknak pl bűn... Hát... Hagyjuk. Rossz lehet így élni...
2019. júl. 21. 06:07
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

1-es csak egy troll.

Ha bűn a maszturbációs tevékenység akkor az is bűn hogy a szexuális kategóriát olvasod

2019. júl. 21. 06:58
 4/5 anonim ***** válasza:
28%

"1-es csak egy troll."

A kérdés is egy trollkodás, Captain Obvious, ha nem vetted volna észre.

2019. júl. 21. 07:05
 5/5 anonim ***** válasza:
80%
Az univerzum és az emberi hülyeség a két végtelen dolog ami létezik..
2019. júl. 21. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!