Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már úgy, hogy a másik szobába aludtak?
Figyelt kérdés
Irjatok nemet és kort is! Koszi2019. júl. 21. 04:31
1/14 anonim válasza:
Persze,de úgy is ,hogy nem aludtak.Fenn voltak és hallgatóztak.
4/14 anonim válasza:
Igen
De úgy is hogy fent voltak.
Kulcsra zártam az ajtómat.
És nálunk illik kopogni mielőtt valahová be akarsz menni.... ui.: és természetesen lehet extra hallján is csinálni. Mert ugye a szex csak rátok tartozik
26N
5/14 anonim válasza:
Persze. Halkan is lehet csinálni, hogy ha ébren vannak sem hallják.
6/14 Boszorkány_ válasza:
Szerencsére még nem kellett. Nem is biztos hogy tudnék annyira halk lenni, na meg szerintem elengedni se tudnám magam.
8/14 anonim válasza:
Igen. Meg úgy is, hogy a másik szobában is szexeltek... De a leggyakoribb, hogy én aludnék és nem tudok mert a másik szobában szexelnek...
21/L
9/14 anonim válasza:
Igen, de "sajnos" volt olyan is szállodában, h egy kicsit hangosabb voltam a kelleténél, és sztem kihallatszódott minden, mert másnap elég furán néztek rám, és a partneremre az emberek.
:)
De olyan is volt, h miközben a pasim aludt én a másik helyiségben masztiztam.
L
10/14 anonim válasza:
Még úgy is hogy ugyanabban a szobában volt más is 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!