Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz a csikifétis? L
Figyelt kérdés
Komoly valaszokat kernek szepen.2019. júl. 21. 00:13
3/10 anonim válasza:
Aranyos, bár még nem volt ilyen lánnyal dolgom.. 40 f
5/10 anonim válasza:
Ha nem engem akar a csaj, akkor oké :) még elveznem is
24/F
6/10 anonim válasza:
nem gáz. nekem is feláll a kölcsönös csikitöl. de csak gyengéd játékosan
28f
7/10 anonim válasza:
Nem gáz, szerintem is inkább cuki. Mondjuk én csak mértékkel szeretem :D Meg lehet, hogy ha nagyon csikiznél, lelankadna :D De am én is szeretek kicsit csikizni.
8/10 anonim válasza:
Nem tudok miért fétis. De egy lánynál lazán belefér!
9/10 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, nekem is tetszik ha a másikat csikizhetem
19/f
10/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz! Én előszeretettel csinálom is ahányszor csak lehetőség adódik! ;) 20/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!