Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok/nok! Ti lefekudnetek egy olyan ferfival, akinek muteti uton lett megnagyobbitva a penisze?
Figyelt kérdés
Amugy sem rendelkezett kis merettel (20 cm), de kulfoldon 25 cm hosszusagura nagyobbitatta. Igenlo es nemleges valaszokat is szivesen fogadok. Kerlek az okot is itjatok meg.2019. júl. 20. 13:33
11/22 A kérdező kommentje:
Ha tovig nyomnam, elhinned?
2019. júl. 20. 14:33
12/22 anonim válasza:
De ennek mi ertelme volt ?
Nem akarsz nőhöz jutni kérdező ?
13/22 anonim válasza:
Hogy csinálnak egy ilyen beavatkozást és mennyibe kerül?
14/22 A kérdező kommentje:
Hogy mi ertelme volt? Hatalmas akartam lenni es az is lettem. Igy is talalhatok not. A mutetet magat hosszas lenne leirni. 10 ezer dollarba kerult.
2019. júl. 20. 14:50
16/22 anonim válasza:
Nem, mert a 25centi mar túlzás lenne
17/22 anonim válasza:
Hülye vagy kérdező.
Ha ez igaz, legyél elégedett magaddal egyedül.
Nekem nem kéne, biztos, hogy nem feküdnék le veled.
18/22 anonim válasza:
Köszi a választ, de előtte is hatalmas voltál.
Tovabbra sem ertem, de ha neked így jó ;)
19/22 A kérdező kommentje:
Nekem igy jo. Imadom. Foleg, ha egy vekony, pici lanykaba teszem be.
2019. júl. 20. 16:04
20/22 Boszorkány_ válasza:
Ha neked így jó akkor minek írtad ki a kérdést? Engem konkrétan a röhögés fogna el ha meglátnám, mert ez a méret inkább a vicc kategória, és biztosan nem engedném magamba.
Bár egy lovardában lehet nagyobb hasznodat vennék mint a hálószobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!