Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ezen megsértődik valaki?
Kérdező, ez pont az a kor, ahol h bejössz a nőnek, tiszteletkörök nélkül is lefekszik veled.
Te mem jössz be neki.
Ui. Gondolj bele, milyen szép természetes szőrmókos nuni lehet a lábikói között és milyen lehet ott az illata. :)
Egy negyvenes magányos nő örüljön, ha bottal megpiszkálják. Ennyike!
F, 20
"van köztünk egy kis korkülönbség"
A kicsitől azért szerintem messzebb van, ha te már leérettségiztél, amikor őt még pelenkázta az anyukája. xD
Engem mondjuk a hideg rá ki a gondolattól, hogy nálam 19 évvel idősebb pasival bármi intim legyen köztünk, de ízlések és pofonok.
Mondjuk megsértődni biztos nem sértődnék meg, és az ingerküszöböm is jóval magasabban van.
Én egy ilyen helyzetben annyit mondtam volna mosolyogva, hogy ha izgatja a fantáziádat a srap-on szex, akkor ugorj át egyszer egy alapos beöntés után, és akkor leteszteljük, hogy mit bír az ágy, és mit bírsz te. xD
Nagyon sértő.
ÉS bőven beköphet a főnöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!