Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy jó szex után annyira elmegy a kedvem, hogy a lányt azonnal dobnák ki az ágyamból, akkor mégse volt olyan jó?
Többször fogott el az érzés, egy egész jó lánnyal szexeltem, a szex is jó volt, majd amikor elélveztem és befejeztük késztetést éreztem, hogy eltávolítsam a lakásból, legszívesebben kidobtam volna az erkélyen keresztül, mert annyira frusztrált a jelenléte.
Ez mit jelent, veletek is fordult már elő ilyesmi?
#3-as te meg beálltál papucs férjnek és házicseléd lettél mi? :D
Nehogy a te feleségeden menjenek végig az agglegény 40-es haverjaid...
#3-as vagyok és nőként írtam a hozzászólást. Csak volt rá példa, hogy régen kollégám visszautasított, meg nagyképű volt, lenézte a nőket. Most meg 35 évesek elmúltunk, nemrég jött hozzám pitizni, hogy szeretne járni velem. Meg töxar neki, hogy nincs családja, komoly kapcsolata se volt soha. Ja, és régen se volt egy jóképű csávó, most meg olyan rusnya lett, hogy sokan bottal se piszkálnák meg. :-))))
Hát van ilyen sztori is. Ettől még nem biztos, hogy így jársz, lehet neked másféle történeted lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!