Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat kérdezem, mit gondoltok ezekről a mellekről? Indokolt műttetni?
Szépek, formásak.
Szerintem teljesen indokolatlan lenne műttetni őket.
Ha hasonló cicikkel nem vagy megelégedve, nem érzed kellően nőiesnek magad és nincs elég önbizalmad, akkor semekkora szilikon implantátumoktól se lenne.
Érdes lenne a valódi okokon dolgoznod.
Szép melleid vannak.
De a linkelt képen.a csajnak màs alakú is az alapvetô mellformàlya.
Mint a régi matek példàk almát banànnal összehasonlítani.
ird a melledre hogy gyakorikerdesek és küld el nekem :D
Ha megteszed akkor elismerem hogy hibáztam, és kemény csaj leszel
Nekem tetszett az első, amit linkeltél, ha ilyen a test is hozzá. Ugye nem mindegy, milyenek az arányok.
Viszont az is tény, hogy amit másodszorra linkeltél, és azon belül a második linken lévő csajszi és a melle sokkalta szebb. Ha ilyen szeretnél, akkor csináltasd meg, de jó orvost keress mert nagyon sok olyan eset is van, hogy konkrétan elrondítja a természetes szépséget.
Nekem az amit a kérdésben linkeltél nagyon tetszetős. Szép, feszes, kézbe illő és szex közben sem repked ode-oda. (Igen ez engem tud zavarni.)
Amiket válaszok köze tettél (a másodikról beszélek) szintén szépek de nekem jobban tetszik az amelyik a saját bevallásod szerint hasonlítanak a tiédre.
A kérdés az hogy miért akarod műteni. Három opciót látok lehetségesnek (tekintve hogy esztétikai értékből a melled nem szenved hiányt):
1. Másoknak, férfiaknak vagy egy bizonyos srácnak akarsz tetszeni és ezzel akarod a figyelmet felkelteni.
Ez esetben ajánlom hogy ne csináld. Nem éri meg és hidd el a legtöbbünknek a mell az mell. Legyen akármilyen (extrém dolgokat kivéve) annak örülünk. Valamint sokaknak a műtét utáni mell nem fog tetszeni. Meglátszik rajta tudni fogják mi a pálya és műanyagnak érzik.
2. Más nők felé akarod kimutatni a nőiségedet ezzel dominanciát kinyilvánítani felettük.
Ezért se műtsd meg mert a többi nő valószínüleg utálni fog érte.
3. Nem érzed jól magad a bőrödben és ettől várod a megváltást.
Ebben az esetben lehetséges megoldás lenne a műtét de nem ajánlom hogy beleugorj. Menj el pszichológushoz és fejtesd fel vele hogy mi lehet az ok emögött. A válasz meglepőbb lehet mint gondolnád és lehet hogy lelki kezelés után el is menne a kedved a műtéttől.
Remélem tudtam valami hasznosat mondani
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!