Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megláttok egy csinos, szép, szexi 20-as évei elején járó lányt mire gondoltok?
Figyelt kérdés
Például tömegközlekedésen. És tényleg átlagon felüli, nagyon szép és ápolt, nem közönséges a külseje. Csak érdekelne. Akár lányok véleménye is.2019. júl. 19. 13:47
11/24 anonim válasza:
Lehet hogy túl öreg vagyok már, de max ha arra gondolnék, hogy ni csak, egy szép szexi huszonéves csaj. Aztán folytatnám amit addig csináltam.
12/24 anonim válasza:
Sajnos az a tapasztalatom, hogy egyből a szexre gondolnak..
13/24 anonim válasza:
mint mindenkit tesztelem kiborító dolgokkal hogy ő is hallje-e a gondolataimat :DD
14/24 anonim válasza:
Egy 20as éveiben járó fiú egyből szexre gondol.
Egy érett férfi arra, hogy de aranyos ez a lány! És nem egyből szexre.
Ez egy a média által tömött mese habbal, hogy minden pasas csak a szexre gondol, ha lát egy fiatal helyes lányt.
Én egy helyes aranyos fiatal lánnyal akkor is szívesen töltenék el órákat, napokat, ha szex ki van zárva.
Sajnálom, hogy a lányok azt hiszik, hogy mindenki csak szexre tud gondolni, mert éppen emiatt nehéz lányokkal barátkozni.
Ugyanis ez a téveszme miatt, ha bárkit leszólítunk, kezdeményezünk, egyetlen dolog történik: a lány egyből arra gondol, hogy itt egy pasi, aki nyilván csak szexet akar (hiszen tele tömte a média a fejét, hogy máshogy nem is lehet...)
15/24 anonim válasza:
Arra h barcsak az en baratnőm lenne. Aztan persze flegman közli hogy eselytelen vagyok.
16/24 anonim válasza:
Arra hogy jól megdugnám. Hát mire?
18/24 anonim válasza:
Nem gondolkodom, hanem kimondom, hogy "milyen helyes/aranyos/dögös vagy" (a rá illő megfelelő szóval) egy mosoly kíséretében és tovább megyek.
19/24 anonim válasza:
46evesen is egyből a szexre gondolom ilyen helyzetben,,,hogy milyen lenne vele a szex,milyen lenne a szemébe nézni orgazmus közben...
20/24 anonim válasza:
Vajon ő is észrevett engem? Bejövök neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!