Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam a prostinak telefonon, hogy nagyon kicsi a péniszem?
Figyelt kérdés
Azt mondom, hogy még szűz vagyok...
De nem tudom, hogy a kis méretemről is beszéljek e előre... Szerintetek? És hogy kéne mondanom?
2019. júl. 18. 18:31
11/22 anonim válasza:
Nem értem , miért gondolod prostinál számít e a méreted, ott az a lényeg tudsz e fizetni vagy sem.
12/22 anonim válasza:
a nagyobb pénisz előbb elutasító ok szerintem náluk.
szépen felhívod:
Te: Szia "Rita" szeretnék menni hozzád. Még szűz vagyok, és elég kicsi a szerszámom.
Ennyi
13/22 anonim válasza:
A prostiknak, nem baj ha kicsi. A nagyért felárat kérhetnek. Dugdossa csak meg. Azért vigyék rád való gumit mert lehet hogy nála nem lesz
14/22 anonim válasza:
Nem a bréd, hanem a pénztárcád vastagságát nézi.
15/22 anonim válasza:
Ha azt szeretnéd hallani a telefonban, hogy ö kimondottan a kis fütyiket szereti akkor mondd el!:-)
16/22 anonim válasza:
Szerintem még örül is neki, nem értem miért gondoljàk hogy gond neki.
17/22 anonim válasza:
Szexelj velem:) es akkor mar el se kell mondani:D 19l
18/22 anonim válasza:
#19-es válaszoló egy 50-es szőrös dagadt igénytelen faszi :D
20/22 anonim válasza:
Hát ha csak 10 cm akkor lehet a normál ár felét kéri,sőt ha szűz is vagy akkor max 5 perc,előtte csapd ki,dolgozzon meg a pénzért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!