Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért baj az ha tisztában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az ha tisztában vagyok a szexuális vágyaimmal és annak megfelelően keresek partnert? Miért szólnak meg ezért?

Figyelt kérdés

A szexualitás fontos része az életemnek, egy kapcsolat alapja is egyben.

Csak olyannal tudom elképzelni akivel nagyjából közös hullámhosszon vagyunk a vágyainkat illetően, mert egyrészt nem akarom a vágyaimat félretenni és tartóztatni magam, másrészt másra sem szeretnék olyat ráerőltetni, amit egyébként ő nem élvezetből csinálna.

Ha azért nem szólnak meg, hogy miért a szőkék tetszenek, akkor azért miért szólnak meg, hogy csak olyan lánnyal megyek bele kapcsolatba, aki szereti az anált és aki nem monogám, illetve nyitott a többes szexre is.

28F

2019. júl. 18. 14:02
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Nézd, én örülnék annak, hogy ha netalán olyan férfival ismerkednék, akinek ezek a vágyai, az mindjárt az első randin tisztázná ezt, hogy ne húzzuk feleslegesen egymás idejét.

Örülnék, hogy őszinte volt, nem ítélném el érte, és kettőnk között maradna mindez, ugyanúgy, mint bármi más személyes dolog, amit megoszt magáról.

Azt viszont én sem igazán értem, hogy a baráti társaságnak, vagy ismerősöknek mi köze ehhez.

Én sem osztom meg a barátaimmal a szexuális életem részleteit, és nem vagyok kíváncsi másokéra.

Ez szerintem nem prűdség, meg elfojtás, egyszerűen a privát szférám / szférájuk részének tekintem, és egészséges határtartásnak a részemről, hogy ennek megfelelően kezelem.

De erről természetesen nem kell mindenkinek egyformán gondolkozni - nyilván a Te dolgod, hogy kivel osztod meg részletekbe menően a szexuális vágyaid.

Amit viszont tényleg nem értek, az az, hogy ha vagy olyan viszonyban emberekkel, hogy ilyen intim részletekbe beavatod őket, akkor az miért okoz neked gondot, hogy egy ilyen fórumon feltett kérdés helyett tőlük kérdezd meg személyesen, hogy ezért miért szólnak meg, miért helytelenítik, ítélik el stb., az övéktől eltérő szexualitásodat, és azt, hogy ez szempont neked a partner választásnál?

2019. júl. 18. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!