Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki ha szeretem a női lábakat? 24F
A magyar, álszent, prűd nőknél már az is a beteges kategória, ha a szexnél felkapcsolod a lámpát. Ágyban, sötétben. Ennyit tudnak a magyar nők.
Amint kiejtesz valami olyat a szádon, hogy zuhanynál kis petting, vagy ilyesmi, azonnal a retardált perverz kategória vagy, akit kezeltetni kellene.
31/F
Egyébként néhány hónappal ezelőtt kiírtam egy kérdést a szépség és divat kategóriában, hogy más is szereti-e a balerina cipőket, és egy utalást is tettem olyan szavakkal, hogy cuki kis tipegő topánkák ezek a cipőcskék.
Volt olyan, gondolom nő, aki ezen is kiakadt, hogy "miféle modoros gügyögés ez", más meg azt írta, hogy jöjjek ide ebbe a rovatba kiélni a perverz cipőfétises vágyaimat.
De a többi hozzászóló normális volt, lényegében semmi különöset nem írtam.
Szóval tényleg vannak ilyen idétlen nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!