Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem az egyik fiú haveromnak?
Lány vagyok és az egyik haverom fiú. Elég szoros kapcsolat alakult ki köztünk, szinte állandóan keresi a társaságom és beszélgetünk. Vannak azonban fura dolgai. Evésnél mindig megkér,hogy vele szemben üljek le. Múltkor mikor beszélgettünk, akkor egy testhez álló pólót viseltem és láttam, hogy miközben beszélek hozzá nézi a melleim. Illetve múltkor edzésről kiestem, mindenki ment úszni, csak én nem, mert megjött, a padon ültem kint, neki is edzése lett volna, de helyette kiült hozzám.beszélgetni egész nap. Mikor hívták, hogy menjen úszni,akkor sem ment.
Szerintetek csak mint barát vagy akár szexuálisan (mint nő) is érdeklem őt?
19/L
Inkább az utóbbi, de lehet, hogy még érzései is vannak. Az nagy baj lenne?
21L
"a padon ültem kint, neki is edzése lett volna, de helyette kiült hozzám.beszélgetni egész nap. Mikor hívták, hogy menjen úszni,akkor sem ment."
Szerinted egy srác mikor tesz ilyet? :) Úgy vélem van itt több is mint szexuális vonzódás. Ezt pasiként mondom, de igazából a beszélgetésből leolvashatnád, hogy mennyire érdekled. Csak úgy ott volt veled, hogy azt érezzed érdekled, vagy tényleg mélyebb beszélgetéseknél is figyel arra amit mondasz, és reagál is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!