Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha tetszik anyum barátnője?
Nekem is volt ilyen. Gyerekkorom óta ismertem. Épp 20 voltam, anyám barátnője akkor 39, a fiával jó haverok voltunk. Éppen elvált úgyhogy rámozdultam egyik alkalommal mikor hozzájuk jártam (laza nagydumás volt, nem voltam 14 mikor egyszer láttam zuhanyból kijőve lehajolva semmiben és nem zavarta).
Egyetlen jó szex lett belőle. De semmi több. Akkoriban már egyedül laktam és nem volt ezért kínos családos találkozós gond, ráadásul pont megcsalás miatt vált el, de valahogy sose jött össze ismétlés.
Nekem fiatal férfiként ez nagy élmény volt, neki lehet egy jó alkalom, főleg mert ismert és tudta milyen vagyok, de sose lett semmi következmény vagy folytatás.
Ha 20körül vagy ő pedig singli akkor moccanj.
Egyébb esetekben felejtős.
Csendben rántsd ki rá. Nem szerencsés kikezdeni vele, mert 2 kimenetele lehet.
A) Nem megy bele. Innentől rohadt ciki lesz köztetek a viszony.
B) Belemegy. Anyukád elvesztett egy barátnőt, sőt, lehet hogy neked is megromlik vele a viszonyod.
Viszont fantáziálni egyáltalán nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!